Articol publicitar

Cum să îţi aducă site-ul tău de prezentare mai multe rezultate

0
0
hold marketing

Pentru o afacere, un site de prezentare este printre cele mai importante unelte pe care le poţi folosi pentru a-ţi crese numarul de clienţi si vânzarile. Este mai mult decat o carte de vizită pentru că în loc să-l trimiţi tu fiecarui potenţial client în parte, prin tehnici moderne de optimizare poate deveni vizibil pe cont propriu şi câştiga astfel audienţă.

La HOLD Marketing, o firmă web design şi în acelaşi timp, o agenţie publicitate Craiova cu experienţă în servicii de creare site prezentare, dar şi promovare sau optimizare, poţi apela cu încredere pentru tot ceea ce te interesează în vederea modernizării si cresterii productivitatii propriul site, dar şi pentru creare site prezentare de la zero, în cazul în care nu deţii încă unul.

Ce trebuie să ştii înainte de realizarea unui site de prezentare?

Ideea principală de care trebuie să ţii cont când vine vorba de creare site web este că nu poţi să lansezi un site şi apoi să-l laşi de izbelişte, sperând să se întâmple ceva bun. Un site, ca să câştige popularitate, trebuie să aibă mereu conţinut proaspăt şi interesant şi să se alinieze cu moda actuală.

Indiferent de vechimea lor, cele mai populare site-uri au parte de rebranding şi modernizare în mod regulat şi asta stârneşte curiozitatea cititorilor, dar şi motivaţia de a reveni iar şi iar. Şi dacă vrei să ai succes în mediul virtual, în era digitală, şi tu trebuie să adopţi aceeaşi abordare.

sss

De ce să colaborezi cu HOLD Marketing pentru crearea unui site de prezentare?

Dacă nu ai încă un site, poţi să înveţi de la HOLD Marketing cum să-ţi creezi un site de prezentare profesional sau să apelezi direct la această companie pentru servicii de realizare site cu rezultate formidabile.

În ceea ce priveşte subiectul creare site preţ, la HOLD Marketing poţi fi sigur că vei fi taxat doar pentru serviciile de care beneficiezi. Fiecare cotaţie calculată de HOLD Marketing este customizată în funcţie de necesităţile şi aşteptările fiecărui client în parte, dar şi de bugetul pe care acesta îl deţine. Astfel, poţi fi sigur că nu vei plăti pentru site-ul tău nimic mai mult decât valorează.

Citește și: Admitere ULBS 2020

De ce să colaborezi cu HOLD Marketing pentru cresterea poductivitaţii unui site de prezentare?

Atractivitatea unui site constă în mai multe elemente. Dar cele mai importante din acestea din punctul de vedere al utilizatorilor sunt următoarele:

#1 Viteza de încărcare

Rapiditatea cu care site-ul tău se încarcă pe terminalele utilizate de cititorii săi este importantă nu doar pentru motoarele de căutare care îi stabilesc poziţia în SERP în funcţie de ea, dar şi pentru cititorii care nu au timp şi nici răbdare să aştepte mai mult de câteva secunde pentru a-ţi vizualiza site-ul.

Mai ales dacă nu este vorba de un magazin online cu produse exclusiviste care nu se găsesc în niciun alt colţ al internetului, cei mai mulţi cititorii renunţă după doar trei secunde de aşteptat deoarece consideră că ceea ce pot vedea la tine, pot vedea şi în altă parte.

Astfel, ca primă condiţie legată de modernizarea unui site, ţine cont de viteza acestuia de încărcare şi încearcă mereu să fii cel mai rapid!

#2 Prospeţimea conţinutului

De ce s-ar întoarce cititorii tăi zi de zi pe paginile tale, dacă postezi conţinut nou o dată pe săptămână, sau chiar mai rar? Intrând azi şi văzând acelaşi conţinut ca şi ieri, s-ar putea ca cititorii tai sa isi piarda interesul si sa ii pierzi definitiv pana măine, iar un cititor rătăcit este foarte greu de readus pe calea cea dreaptă.

Alături de viteză, prospeţimea şi calitatea conţinutului contează enorm pentru oricine îţi citeşte site-ul şi de aceea, dacă nu ai timp si experienţa necesara să scrii zi de zi pentru a-l face productiv astfel încat sa îţi intoarcă rezultate, investeşte în serviciile de optimizare SEO. Cu crearea de articole ale specialiştilor HOLD Marketing vei avea numai de câştigat.

#3 Metodele de navigare

Labirinturile şi camerele în care trebuie să rezolvi o mie de puzzle-uri pentru a putea evada sunt foarte distractive. Dar nu şi atunci când este vorba de un site de pe care vrei să cumperi ceva sau unde doreşti sa cauţi o informaţie importantă.

Site-urile de prezentare, pentru a câştiga popularitate, trebuie să poată fi folosite eficient fără instrucţiuni de utilizare şi să ofere satisfacţie garantată din primele clipe de după accesare.

De aceea, dacă ai deja un site, dar observi că cititorii nu ajung in interiorul lui acolo unde era obiectivul tau, apelează la HOLD Marketing pentru a le facilita căile de acces, dar şi de navigare în interiorul site-ului. Astfel veti maximiză performanţele, dar şi creşterea ratei de conversie.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite