Cele mai noi căşti de la Huawei, FreeBuds 3i, sunt disponibile în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei FreeBuds 3i sunt o alternativă mai ieftină pentru FreeBuds 3 şi vin cu anulare activă a zgomotului şi autonomie de 3,5 ore la o singură încărcare.

Huawei FreeBuds 3i vin cu două microfoane, unul orientat spre exterior şi unul spre interior. În timp ce primul detectează sunetele ambientale pentru a anula activ zgomotul, microfonul orientat spre interior detectează celelalte posibile surse de zgomot, pentru a le reduce, micşorând activ zgomotul de fond cu până la 32dB.

Ca şi în cazul lui FreeBuds 3, utilizatorul va primi o fereastră de tip pop-up pe telefon, care îl va înştiinţa cu privire la conectarea căştilor, permiţând ca acest proces să fie unul rapid, de îndată ce este deschisă cutia de încărcare pentru FreeBuds 3i. Această funcţionalitate le permite utilizatorilor să monitorizeze cu uşurinţă nivelul bateriei, al cărui status este vizibil pe ecranul telefonului, imediat după conectare.

Muzica şi apelurile sunt activate prin dublă atingere, iar anularea activă a zgomotului prin atingere îndelungată. În plus, redarea se întrerupe atunci când căştile sunt scoase şi se reia imediat după ce sunt introduse din nou în urechi.

Imagine indisponibilă

Huawei FreeBuds 3i au difuzoare dinamice mari de 10 mm, pentru un bas puternic, iar diafragmele compozite polimerice sunt atent reglate pentru a furniza un sunet autentic şi echilibrat. În privinţa autonomiei, o încărcare completă a căştilor oferă până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experienţă audio de până la 14,5 ore.

Căştile vor fi disponibile la preţul recomandat de 499 de lei şi pot fi achiziţioante de la partenerii autorizaţi ai Huawei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite