Articol publicitar

Cum să instalezi aplicațiile preferate din HUAWEI AppGallery pe seria HUAWEI nova 10. Azi instalăm Netflix

0
0

Noua serie HUAWEI nova 10, creată special pentru utilizatorii care încearcă permanent să descopere cele mai bune gadget-uri, integrează ecosistemul inteligent și inovator AppGallery și cuprinde modelele HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro.

image

Piața de aplicații AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori și unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global.

Lansată inițial în China în anul 2011, versiunea globală a AppGallery a fost lansată în luna aprilie 2018. AppGallery este ales zilnic de sute de milioane de consumatori și a câștigat încrederea a mii de parteneri la nivel global.

Având ca prioritate protejarea confidențialității și securității utilizatorilor, AppGallery folosește tehnologiile software și hardware inovatoare ale companiei Huawei pentru a vă oferi o experiență unică.

Cu ajutorul ecosistemului HMS interconectat, utilizatorii AppGallery beneficiază de o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă utilizează smartphone-ul, computerul sau tableta Huawei acasă sau la birou. Pentru multi-tasking în diferite scenarii, posibilitatea de a utiliza aplicații pe dispozitive multiple permite o productivitate și creativitate mai bune.

AppGallery este disponibilă implicit pe smartphone-urile Huawei, dar poate fi instalată pe orice model cu Android. Piața de aplicații e prezentă și pe HUAWEI nova 10, un smartphone de ultimă generație destinat pasionaților de tehnologie, care îmbină designul elegant cu performanța unei camere frontale ultra-puternice.

Seria HUAWEI nova 10 moștenește designul nova, îmbunătățind designul original Star Orbit Ring și adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii și o atingere mai catifelată. HUAWEI nova 10 este foarte subțire și ușor, cu o grosime de 6,88 mm și o greutate de 168 g, fiind ușor de ținut în palmă. nova 10 vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație rafinată. Există și varianta de culoare premium discretă Starry Black.

Fie că e vorba de jocuri, vizionarea videoclipurilor sau răsfoirea fotografiilor, nova 10 are un ecran viu colorat și dispune de o îmbunătățire spectaculoasă a detaliilor. Acest telefon acceptă 1,07 miliarde de culori, o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă în activitățile zilnice, navigare pe web sau alte interacțiuni cu smartphone-ul.

Pe partea de camere, de la selfie-uri la vlogging, HUAWEI nova 10 continuă să conducă inovația tehnologică în materie de cameră frontală mobilă. HUAWEI nova10 dispune de o cameră cu un unghi ultra larg de 60 MP, pentru a surprinde cu ușurință cadre mai largi. Cu ajutorul ei, unghiurile ultra-largi de 100 de grade și filmările 4K sunt la îndemână oricând.

Totodată, HUAWEI nova 10 dispune de o cameră macro cu unghi ultra-larg de 8 MP, o cameră Ultra Vision RYYB de 50 MP și o cameră de profunzime pentru portret.

Mulțumită funcției HUAWEI SuperCharge de 66W, telefonul HUAWEI nova 10 poate fi încărcat într-un timp foarte scurt.

Întorcându-ne la universul AppGallery, acesta oferă o mare varietate de aplicații internaționale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, fashion, jocuri, divertisment, social media și multe altele.

image

AppGallery a avut o creștere incredibilă în ultimele 18 luni, poziționându-se ca o platformă competitivă, iar numărul de aplicații care au fost integrate în 2021 a fost cu 147% mai mare de la un an la altul.

AppGallery este intuitivă și ușor de folosit, oferind aplicații populare și oferte de top, ceea ce a dus la o creștere netă a scorului de satisfacție cu peste 20% în rândul utilizatorilor în 2021.

AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global (43 de milioane în Europa) și o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

Până în prezent, peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Huawei Developer Alliance, ceea ce a condus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea înfloritoare a platformei AppGallery și a serviciilor HMS.

Dacă vii de la o altă marcă de smartphone, Huawei Phone Clone îți permite să-ți transferi aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul tău Huawei. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.

AppGallery asigură securitatea datelor private. Orice aplicație din surse terțe în AppGallery trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși.

AppGallery are, de asemenea, verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație. În plus, efectuează inspecții în ceea ce privește confidențialitatea datelor din diverse aplicații și le scanează pentru prezența unor elemente lipsă, a vulnerabilităților și/sau a unor nereguli ascunse.

Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor. Toate centrele de date locale ale Huawei respectă, de asemenea, politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate.

Sistemul de clasificare a aplicațiilor AppGallery este valabil la scară globală, oferind un mediu sigur și sănătos de descărcare a aplicațiilor pentru minori. De asemenea, s-a introdus o funcție „Memento pentru părinți”, astfel încât copiii să fie liberi să folosească dispozitivele Huawei fără intruziunea unor aplicații nepotrivite sau neintenționate.

Utilizatorii pot activa “Dezactivarea reclamelor personalizate” sau resetarea identificatorului de publicitate din AppGallery pentru a anula reclamele.

Utilizatorii AppGallery își pot gestiona cu ușurință finanțele, având acces la aplicații fintech de la companii de toate dimensiunile, de la bănci globale până la start-up-uri locale. Aplicațiile includ: Revolut, New Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, YOU BRD, BT Pay, Garanti și Unicredit.

AppGallery acoperă toate aspectele vieții tale sociale, indiferent dacă îți place să faci cumpărături, să mănânci în oraș sau să te conectezi cu ceilalți, cu ajutorul aplicațiilor precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Lidl Plus, Kaufland, Carrefour, Up Mobil, MyEdenred, Tazz.

Hărțile de primă clasă, navigarea și aplicațiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată cu o gamă largă de aplicații, inclusiv Petal Maps, Trip.com, Agoda și Ryanair.

Distrează-te cu AppGallery, oricare ar fi planurile tale. Ascultă, urmărește și joacă-te cu toate aplicațiile tale preferate într-un singur loc. Printre aplicații se numără Telegram, TikTok, Antenaplay, Voyo, Orange TV Go, Huawei Video și Tidal.

Dar să vedem în continuare cât de simplu se poate instala Netflix, una dintre cele mai populare aplicații de filme, pe un smartphone HUAWEI:

1. Intră în AppGallery și tastează în câmpul de search Netflix;

2. Apasă direct INSTALL din rezultatul căutării sau intră pe pagina de prezentare a aplicației și apasă INSTALL în partea de jos a ecranului;

3. Introdu contul sau creeaza un cont nou;

4. Distrează-te cu un film bun!

image

Și un tutorial video cu instalarea.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri