Huawei lansează 3 soluții pentru a adopta F5.5G și a susține o conectivitate de 10 Gbps oriunde

0
0
Publicat:

În cadrul evenimentului MWC 2023, Huawei a lansat Huawei FTTR OptiXstar F30, primul sistem PON 50G comercial din industrie și Huawei OptiX Alps-WDM, trei soluții complet optice concepute pentru casele inteligente, acces ultra-broadband și câmpuri de rețea metro integral optice.

Huawei. FOTO Shutterstock
Huawei. FOTO Shutterstock

Aceste soluții sprijină operatorii să construiască rețele E2E integral optice verzi, pentru o dezvoltare de înaltă calitate a tuturor serviciilor, și facilitează o trecere lină la rețelele F5.5G și la conexiuni de 10 Gbps oriunde.

Huawei FTTR OptiXstar F30, una din soluțiile complet optice concepute pentru casele inteligente, este primul sistem de rețea FTTR complet optic din industrie care rulează pe arhitectura C-WAN și aduce șase îmbunătățiri majore:

  • Estetică: Cele patru culori și trei moduri de instalare îi permit să se încadreze în designul unei locuințe moderne. 
  • Viteză: Accelerarea hardware și optimizarea algoritmului asigură o conexiune de 2000 Mbps în întreaga casă. 
  • Acoperire: Antenele inteligente cu fascicule multiple îmbunătățesc acoperirea cu aproximativ 30%. 
  • Roaming: Algoritmul Huawei pentru rețea coordonată de roaming fără întreruperi (SRCN) permite roaming imperceptibil în întreaga casă. 
  • Concordanță: Colaborarea între dispozitive multiple minimizează interferențele Wi-Fi și permite conectarea a până la 128 de dispozitive simultan. 
  • Servicii: Capabilitățile unice de servicii 5A le permit operatorilor să ofere servicii premium de instalare, mentenanță și operare. 

În materie de acces ultra-broadband, Huawei PON 50G este prima soluție comercială din industrie care implementează următoarele funcții:

  • Oferă PON 50G simetric de înaltă densitate care îndeplinește cerințele de lățime de bandă tot mai mare în viitoarele scenarii de campus, interconectare industrială, enterprise și locuință.  
  • Utilizează un amplificator inovator conic și o superstructură de reflexie pentru a crește puterea optică cu aproximativ 25% și a permite implementarea ODN în rețeaua live, fără re-cablare. 
  • Integrează GPON, PON 10G și PON 50G într-un singur port, permițând actualizarea serviciului la cerere și minimizând costurile de investiție pentru operatori. Fiind o tehnologie PON de ultimă generație definită de ITU-T, PON 50G susține efectiv conexiuni de 10 Gbps oriunde. Soluția inovatoare PON 50G de la Huawei le oferă operatorilor o cale eficientă de scădere a costurilor totale, în vederea actualizării rețelelor la 10G.

În ceea ce privește câmpurile de rețea metro integral optice, soluția Huawei OptiX Alps-WDM oferă patru capabilități: 

  • Rapiditate: Această capacitate extinde OXC până la periferia rețelei și permite conectivitate optică „one-hop” și grooming flexibil pe întreaga rețea, îmbunătățind performanța conectivității și scurtând timpul de furnizare a serviciilor de la luni la minute.  
  • Pe termen lung: Modulul unitar 100G inovator metropolitan ajută la mutarea OTN 100G în CO, îmbunătățind lățimea de bandă de 10 ori și reducând semnificativ costurile. 
  • Pooling: Prin utilizarea tehnologiei de comutare selectivă a lungimii de undă (WSS) pentru a integra 9 subrack-uri tradiționale într-un singur modul, această arhitectură permite partajarea a 96 de lungimi de undă de către 9 inele de acces, îmbunătățind semnificativ eficiența lungimii de undă și reducând amprenta echipamentelor în încăperi. 
  • Simplificare: Această capabilitate atașează etichete optice digitale lungimilor de undă și utilizează o unitate de management și control centralizată pentru a realiza planificarea, construcția, exploatarea și întreținerea, reducând astfel cheltuielile operaționale.

Soluția OptiX Alps-WDM de la Huawei cu cele patru capabilități construiește o arhitectură simplificată. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite