Articol publicitar

Aplicațiile Google, inclusiv Google Maps, merg acum pe smartphone-urile HUAWEI și pot fi descărcate direct din AppGallery

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI și se clasează în top trei piețe de aplicații la nivel global. Aceasta oferă o colectie impresionantă de aplicații organizate pentru utilizatori din peste 170 de țări și regiuni.

image

Dezvoltatorii au continuat să optimizeze aplicații folosind capacitățile HMS Core (HUAWEI Mobile Services Core), ceea ce a permis existența unui număr tot mai mare de aplicații terțe care ajută utilizatorii să folosească serviciile Google. Încurajăm utilizatorii să acceseze platforma AppGallery pentru a descărca aceste aplicații și pentru a beneficia de o experiență îmbunătățită.

Acum, platforma AppGallery poate fi folosită ca principala intrare pentru a descărca mai multe aplicații, precum:

Google Maps

Google Drive

Google

Google Docs

Google Slides

Google Photos

Google Translate

Google News

Google Sheets

Google Classroom

Google One

Google Earth

YouTube

YouTube Music

Discord

Disney+

Duolingo

HBO Max

Uber

Amazon Prime Video

Airbnb

Dropbox

Microsoft OneDrive

Google Maps in Huawei AppGallery (1) jpg

La prima instalare a unei aplicații din lista de mai sus se va instala automat și GBox, care trebuie păstrată în telefon pentru ca aplicațiile să funcționeze. GBox este o aplicație terță, care oferă o experiență de utilizare ușoară în ceea ce privește folosirea aplicațiilor Google.

Apoi aplicațiile Google se pot descărca rapid și ușor direct din AppGallery. Dacă vrei să instalezi de exemplu Google Maps, cauți numele aplicației dorite direct în AppGallery și apeși pe Instalare, iar după finalizarea descărcării apeși pe Deschidere.

După ce ai deschis aplicația, te loghezi cu contul tău Google și poți folosi aplicația fără probleme în telefonul tău Huawei, fie că este vorba de un nova 10 Pro sau orice alt model.  

Huawei a testat toate aplicațiile din AppGallery, garantând că acestea sunt sigure și pot fi utilizate fără probleme. Platforma oferă un sistem complet de securitate și protecție care include:

- verificarea identității dezvoltatorului;

- un proces de revizuire în patru etape;

- protecție la descărcare și instalare;

- mecanism de prevenire a funcționalităților periculoase, care ar putea afecta performanța aplicației.

AppGallery are în prezent peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume, cu o creștere de 16% față de T3 din 2020. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite