Articol publicitar

Distrează-ți toată familia la tine acasă!

Publicat:

De când a intrat pe piața tabletelor în 2010, Huawei a parcurs un drum lung și puțin spus ascendent. De la MatePad M la MatePad T, iar apoi la MatePad Pro, primul model de tabletă echipat cu HarmonyOS 3, familia de tablete Huawei a fost dintotdeauna capabilă să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, fie că e vorba de productivitate sau de divertisment. Astăzi Huawei ridică iar ștacheta și ne prezintă MatePad SE, ultimul model de tabletă echipat cu HarmonyOS 3.

Huawei MatePad SE 2 jpeg

Prietenul oricărui utilizator

Prin noul MatePad SE de 10.4 inci, cu afișaj 2k Huawei FullView și suport de aplicații de divertisment îmbogățite, HUAWEI pariază pe a aduce experiența de divertisment acasă la nivelul următor. Potrivită pentru întreaga familie, noua tabletă HUAWEI oferă o experiență captivantă pentru a viziona filme, a face cumpărături online, a învăța, a se juca, a urma cursuri online și a viziona desene animate, iar ecranul său mare face citirea mult mai ușoară pentru persoanele în vârstă.

Huawei MatePad SE 1 jpeg

Cu o interfață foarte prietenoasă, HarmonyOS 2 vine cu un nou stil de ecran de pornire, unde utilizatorii pot glisa în sus pe o pictogramă de aplicație pentru a genera un Widget de servicii, care este redimensionabil și poate fi ascuns/afișat oriunde este necesar. În plus, utilizatorii pot personaliza ecranul de pornire cu foldere inteligente, care adăpostesc pictograme pentru aplicații pentru acces instantaneu. În HarmonyOS 3, utilizatorii pot chiar stivui Widgeturi de servicii sau pot accesa caracteristica glisând în sus din colțul din stânga jos al ecranului, făcând ecranul de start și mai intuitiv și mai personalizat, ușor de utilizat pentru oricare membru al familiei!

O experiență mai atentă pentru tine și cei dragi

Grija justificată a multora dintre noi când vine vorba de expunerea la ecrane pe o perioadă îndelungată poate fi trecută la categoria „și altele”. Prin certificarea TÜV Rheinland, HUAWEI MatePad SE dovedește că  elimină în mod eficient pâlpâirea ecranului și reduce emisiile de lumină albastră, care pot deteriora vederea, irita ochii și amplifica oboseala.

Pentru cinefili și nu numai

Experiența vizionării de filme, videoclipuri, cursuri online sau de efectuare a apelurilor video folosind tableta HUAWEI este îmbunătățită de difuzoarele duble, simetrice stânga-dreapta, care creează un câmp stereo captivant cu un bas rezonant și înalte clare și de algoritmul unic de extracție a vocii umane pe canalul central. Indiferent de care este tipul de conținut urmărit, în noul MatePad SE vocea neinteligibilă din fundal poate fi extrasă și îmbunătățită, separată în mod eficient de sunetele de fundal, algoritmul inovativ HUAWEI ducând experiența utilizatorilor la un nou nivel. Cinefililor s-ar putea să le placă cel mai mult această funcție în mod special, având în vedere că filmele vechi vor suna mai bine ca niciodată.

Huawei MatePad SE 3 jpeg

Bateria MatePad SE de 5100 mAh este suficient de puternică pentru a reda videoclipuri HD 1080p timp de aproximativ 8 ore consecutive, deci gata cu drumurile lungi și plictisitoare! Fie că ai cont de Neftlix, Disney+, HBO go, mii de filme, stand-up-uri, documentare, seriale sunt la un clic distanță în aplicațiile găsite în AppGallery. Partenerul perfect de călătorie, noua tabletă a celor de la Huawei are și SIM încorporat, fiind ideală pentru copii atunci când merg singuri în excursii sau când călătoriți împreună.

 Control parental

Părinții pot gestiona timpul de utilizare, aplicațiile și conținutul din Kids Corner, permițându-le să stabilească mai multe intervale de timp desemnate pe parcursul zilei. De exemplu, părinții o pot seta astfel încât copilul lor să poată folosi tableta timp de maximum 20 de minute după școală între orele 17:00 și 18:00 sau după cină între 19:00 și 21:00. De asemenea, pot aplica diferite setări pentru ziua săptămânii față de weekend, astfel încât tableta să aducă echilibrul perfect între studiu și joacă. În gestionarea aplicațiilor, părinții pot selecta ce anume pot accesa copiii, precum și videoclipuri și imagini pe care ei le pot vedea în gestionarea conținutului.

O tabletă performantă, perfectă pentru experiențele de divertisment de acasă și nu numai, MatePad SE demonstrează încă odată că HUAWEI pune experiențele utilizatorilor pe primul loc!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite