Huawei aduce în Europa P60 Pro, Mate X3, noi laptopuri și smartwatch-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei a lansat astăzi, 9 mai, smartphone-ul Huawei P60 Pro, poziționat pe primul loc în clasamentului DXOMARK, pliabilul de mari dimensiuni Huawei Mate X3, și alte produse de ultimă generație, de la wearables până la PC-uri, în timpul unui eveniment desfășurat la Munchen, Germania.

Lansare Huawei P60 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu
Lansare Huawei P60 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu

În timpul evenimentului compania a anunțat  că are 20 de centre de cercetare în Europa, inclusiv Germania, Franța, Marea Britanie, Suedia, Belgia și Polonia. De asemenea, HUAWEI a depus 4.505 brevete la Oficiul European de Brevete (EPO), reprezentând o creștere de peste 27% față de anul trecut.

Huawei P60 Pro

Cu un scor de 156 de puncte, Huawei P60 Pro oferă o performanța generală foarte bună și caracteristici care-l clasează pe locul 1 la capitolul fotografie, în acest moment. DXOMARK a remarcat atât capacitățile tehnice, cât și cele fotografice ale celui mai recent flagship Huawei.

Lansare Huawei P60 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu
Lansare Huawei P60 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu

Dispozitivul are un sistem optic modernizat și este primul din industrie care vine echipat cu o cameră teleobiectivă Ultra Lighting cu mai multe grupuri de lentile. Smartphone-ul aduce primul design Pearl Texture din industrie. Pe spatele telefonului, Rococo Pearl încorporează pulbere de perle minerale naturale în dispozitivul smartphone-ului pentru a crea un efect de iluminare și strălucire, obținând o textură naturală unică. P60 Pro adoptă noul display Quad-Curve cu un panou durabil, exclusiv Huawei, numit Kunlun Glass, care îmbunătățește semnificativ duritatea și crește rezistența la cădere.

Huavei Mate X3

Huawei Mate X3 este cel mai subțire și mai ușor smartphone pliabil cu ecran mare din lume și a fost modernizat pe toate fronturile, cum ar fi ecranele interioare și exterioare, balamaua multidimensională de nouă generație și sistemul de imagine.

Huawei Mate X3. FOTO Adrian Pogîngeanu
Huawei Mate X3. FOTO Adrian Pogîngeanu

Huawei P60 Pro și Mate X3 vin cu piața de aplicații AppGallery, care  adună 580 de milioane de utilizatori activi lunar și oferă mai multe opțiuni pentru utilizatori. În timpul evenimentului a fost prezentată aplicația de mesagerie Viber, care conectează peste un miliard de oameni din întreaga lume.

Seria HUAWEI WATCH 4

Seria Huawei WATCH 4 este o nouă gamă de dispozitive inteligente, inclusiv Huawei WATCH 4 și Huawei WATCH 4 Pro. 

Seria Huawei Watch 4. FOTO Adrian Pogîngeanu
Seria Huawei Watch 4. FOTO Adrian Pogîngeanu

PC-uri pentru uz profesional, la birou ori la domiciliu

Huawei a prezentat noul MateBook X Pro, un laptop ultra-subțire, care combină estetica, inovațiile și inteligența și care oferă o formă mobilă ușoară și convenabilă. Și Huawei MateBook 16s – un laptop cu ecran mare de 2,5K cu procesor puternic Intel Core din a 13-a generație, oferind utilizatorilor o modalitate fără probleme de a-și extinde inspirația și de a optimiza productivitatea.

Laptopuri Huawei. FOTO Adrian Pogîngeanu
Laptopuri Huawei. FOTO Adrian Pogîngeanu

Disponibilitate și prețuri

Dispozitivele prezentate vor fi disponibile în România în magazine și online, în magazinul oficial Huawei Store de la data de 9 mai 2023. Lista de prețuri va fi următoarea:

  • Huawei P60 Pro 256GB – 5799 lei
  • Huawei P60 Pro 512GB – 6799 lei (model exclusiv in HUAWEI Store)
  • Huawei Mate X3 – 9999 lei.

Clienții care achiziționează noile smartphone-uri HUAWEI P60 Pro sau Huawei Mate X3, în perioada 9-21.05.2023, din Huawei Store, beneficiază de  un smartwatch Huawei cadou și alte oferte. 

Cei care achiziționează noile produse, intră automat în tragerea la sorți, în urma căreia pot câștiga un laptop Huawei sau unul dintre cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite