Articol publicitar

Honor 70, camere cu o perspectivă uimitoare, calitate video inovatoare și un senzor de ultimă generație Sony IMX800

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre caracteristcile cele mai importanate ale lui Honor 70 este calitatea foto-video și inovația pe care o introduce în peisajul pieței de tehnologie de larg consum.

Smartphone HONOR 70 în utilizare jpg

Camera principală triplă dorsală e formată din:

- cea principală wide ( 24 sau 27mm) de 54 MP, f/1.9, un senzor de dimensiunea 1/1.49" și  focalizare tip PDAF; - o cameră ultrawide cu unghi de cuprindere de 122˚,  50 MP, f/2.2 și  AF; - un senzor de adâncime de 2 MP cu f/2.4.

Honor 70 oferă un senzor nou-nouț Sony IMX800 de 54MP cu o diafragmă luminoasă, f/1.9. Rezoluţia acestui senzor este de 8768 x 6144 pixeli şi vine cu suport pentru pixel binning, grupează 4 pixeli în 1, și astfel camera principală oferă imagini de 12,5 MP (27mm).

Dimensiunea senzorului de 1/1.49 inci este mai mare decât pe smartphone-urile Galaxy S22 şi S22+, dar şi pe OPPO Find X5 Pro, modele scumpe care au senzori de 1/1.56 inci.

Senzorul Sony IMX800 dispune şi focalizare PDAF şi HDR nativ. HDR-ul nativ înseamnă un contrast excelent în fotografii. PDAF-ul nativ suportat înseamnă că are pixeli dedicaţi distribuiţi pe aria senzorului, care fac măsurători rapide de contrast şi pot defini distanţa până la obiectul fotografiat.

Imagini de zi cu Honor 70.

Fotografiile cu camera principală sunt clare, au o gamă dinamică largă, o  multitudine de detalii fine și culoare din plin. Imaginile nu au zgomot nici măcar în interior, iar claritatea este menținută chiar și în condiții de iluminare mai dificile. Modul de 54 MP oferă imagini mai detaliate, o distanță focală mai largă de 24mm, cu o gamă dinamică largă și posibilitatea de a extrage detalii dintr-o imagine cu adevărat mare.

Imaginile cu zoom digital, 2x,  au calitate de teleobiectiv, și sunt foarte bune în orice condiții de iluminare.

Camera ultrawide vine cu o îmbunătățire semnificativă față de generația anterioară și este mult mai capabilă decât marea majoritate a camerelor ultrawide din aceeași categorie de preț. Deși Honor 70 nu are o cameră macro dedicată și se bazează pe obiectivul ultrawide cu autofocus, fotografiile macro sunt foarte bune.

Imaginile de noapte au un contrast excelent, o gamă dinamică largă și o cantitate impresionantă de detalii fine. Culorile sunt, de asemenea, destul de suculente.

Chiar și fără Night Mode activat, putem vedea un echilibru frumos între lumini și umbre, precum și o mulțime de detalii în umbră, fără a provoca o creștere a zgomotului.

În special în la iluminarea fundalului și în imaginile de noapte, Honor 70 controlează eficient evidențierea subiectului  și surprinde detalii chiar și în zonele întunecate.

Imagini de interior și noapte cu Honor 70.

Fotografiile portretet cu Honor 70 sunt foarte bune cu detalii clare  și un algoritmul de detectare a marginilor exact. Reproducerea culorilor este ridicată, iar HDR-ul face treabă bună în păstrarea unei expuneri corecte a subiectului.

Camera de selfie de pe HONOR 70, poziționată central, în zona superioară a ecranului este wide de 32 MP cu f/2.4.

Selfie-urile sunt lejer unul dintre cele mai bune pe care le poți obține, datorită clarității și numărului impresionant de detalii care plasează smartphone-ul pestet concurență la capitolul portrete. Lumina slabă nu pune în dificultate nici camera selfie, chiar și în condiții mai dificile, nu există zgomot și sunt păstrate detaliile fine.

Honor 70 înregistreze videoclipuri 2160p la 30fps cu camera principală și cu cea ultrawide. Pe lângă înregistrarea video standard, Honor a inclus câteva moduri unice, cum ar fi Modul Solo Cut pentru vlogging, precum și modul Multi-video pentru o singură înregistrare.

Video de zi.

Video de noapte.

Solo Cut este pentru creatorii de conținut și utilizează un algoritm bazat pe inteligență artificială care ajută vlogg-erii să evidențieze o persoană dintr-un grup și s-o plaseze în centrul atenției, prin tehnologia de reidentificare încorporată.

Iar cu Dual Video Streaming, HONOR 70 poate înregistra două videoclipuri simultan, unul prezentând un singur subiect, iar celălalt captând întregul grup.

Smartphone HONOR 70 camere spate jpg

Imaginile filmate în 4k au gama dinamică largă, iar culorile sunt viguroase. Lipsește zgomotul și contrastul este foarte bun. Cu siguranță  videoclipurile rezultate sunt cele mai bune din această gamă de preț.

De asemenea HONOR 70  filmează și 1080p cu 30/60fps cu stabilizare electronică (gyro-EIS).

În concluzie avantajul lui Honor 70, dincolo de construcție și designul elegant, este experiența generală a camerei mai bună decât a concurenței. Punctual o cameră ultrawide mai bună, selfie-uri mai frumoase și o cameră principală excelentă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite