HONOR X8, disponibil la Vodafone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smartphone HONOR X8
Smartphone HONOR X8

HONOR anunţă că cel mai nou membru al seriei X a brandului este acum disponibil în reţeaua naţională a Vodafone în două culori: Midnight Black şi Ocean Blue.

HONOR X8 are un design ultra-subţire, ecran mare cu rame înguste, capacităţi fotografice ridicate şi performanţe bune la un preţ accesibil. Modelul X8 rulează pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS).

HONOR X8 este disponibil atât online cât şi în toate magazinele Vodafone din întreaga ţară. Pe lângă reţeaua Vodafone, modelul X8 se regăseşte şi în lanţurile de magazine Orange, Altex, eMag şi Media Galaxy.

Modelul dispune de un ecran HONOR FullView de 6,7 inchi. HONOR X8 are o configuraţie de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecţie de 2m şi o cameră Bokeh cu detecţie de 2m.

HONOR X8 este un smartphone dotat cu Qualcomm Snapdragon 680, un procesor cu 6 nuclee, conceput pentru a oferi performanţe superioare şi un consum redus al bateriei. Smartphone-ul dispune şi de HONOR RAM Turbo (6GB+2GB), o tehnologie HONOR care converteşte o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM.

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh, care garantează o durată lungă de funcţionare, oferind o redare de până la 13 ore de conţinut video YouTube, 19 ore de navigare pe web şi 9,3 ore de gaming la o singură încărcare. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de video online.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite