FOTO Sony Xperia Honami: cele mai importante detalii despre noul telefon, înainte ca Sony să-l anunţe în toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Următorul smartphone Sony va avea o cameră foto foarte bună. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Următorul smartphone Sony va avea o cameră foto foarte bună. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

În doar câteva săptămâni vom afla totul despre noul smartphone al Sony, denumit până acum Xperia Honami, dar până atunci mai e rost de câteva imagini neoficiale şi oficiale. Va rezista la apă, camera va fi foarte bună şi, da, va avea un „frate“ mai mic.

Sony a început să-şi promoveze noul smartphone. Precum deja existentul Xperia Z, şi Honami va rezista la apă, dar camera foto va fi principalul punct forte. Aceea este presupusă a avea 20 de megapixeli, senzor fabricat de Sony şi va fi un rival pentru Galaxy S4 Zoom şi Lumia 1020. Pe contul de Twitter al Sony sunt publicate imagini noi cu Honami în mod constant.

image

Sony Honami va avea un ecran de 5 inci full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee folosit deja de Sony în phablet-ul Xperia Z Ultra, iar memoria RAM va fi de 2GB. Spaţiul de stocare va fi de 16GB sau 32GB, iar acesta va putea fi mărit printr-un card microSD. Se pare că va veni direct cu Android 4.3 Jelly Bean, iar bateria va fi de 3.000 mAh.

image

Sony Xperia Z este disponibil doar într-o nuanţă de culoare, dar conform unei noi imagini cu Honami, acest model va fi disponibil în cel puţin trei nuanţe. Mai multe detalii vor fi aflate la începutul lunii septembrie, când Sony va prezenta noul produs la târgul de tehnologie din Germania. Până atunci, însă, e rost şi de câteva zvonuri cu Xperia Honami mini.

Până acum, doar Samsung şi HTC au intrat în această cursă a telefoanelor mini, dar pentru aceşti producători noua categorie a însemnat şi tăieri în dotări. Astfel, Sony pregăteşte un Honami mini care va avea acelaşi hardware ca modelul mai scump, cu ecran mai mare, dar diferenţa o va face ecranul de 4,3 inci doar HD. Procesorul ar rămâne un Snapdragon 800 la 2,2 GHz, o memorie RAM de 2GB, un spaţiu de stocare de 16GB şi, mai important, camera foto de 20 megapixeli, notează PocketNow.

BlackBerry Q10 şi Xperia Honami mini.

image

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Sony Honami şi rivalii săi:

Sony şi avantajul în faţa Samsung şi HTC: un telefon „mini“, dar cu dotări la fel de bune ca cele ale Xperia Honami

Sony Honami va fi noul vârf de gamă al japonezilor. Cu ce dotări vine telefonul cu cameră de 20 de megapixeli

FOTO Sony Honami apare în două noi imagini. Galaxy S4 Zoom pare depăşit, Nokia Lumia 1020 este încă lider

FOTO Sony poate stabili un record: noile informaţii despre Xperia Honami arată că acesta ar putea înregistra video 4K

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite