FOTO Sony Honami apare în două noi imagini. Galaxy S4 Zoom pare depăşit, Nokia Lumia 1020 este încă lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Următorul smartphone Sony se presupune că va avea o cameră foto impresionantă.
Următorul smartphone Sony se presupune că va avea o cameră foto impresionantă.

După ce Samsung şi Nokia şi-au anunţat telefoanele cu camere foto impresionante, e rândul Sony. Îndelung zvonitul Honami mai apare în două fotografii neoficiale, iar megapixelii sunt confirmaţi.

Samsung tocmai şi-a lansat ieri Galaxy S4 Zoom şi în România. Nokia are Lumia 1020 cu ai săi 41 de megapixeli, iar despre Sony se zvoneşte că lucrează la aşa zisul model Honami. Pentru cei care au început să uite de el, Internetul mai găzduieşte două imagini pentru a reîmprospăta zvonurile, notează Pocket Lint. Este vorba de una cu camera foto şi una care atestă toţi acei megapixeli din senzorul camerei.

image

Pe spatele telefonului, în imaginea de mai sus, se vede trecută lângă obiectiv litera G. Împreună cu această poză a apărut una care prezintă meniul de setări din aplicaţia camerei foto. În format 4:3, rezoluţia maximă este de 20 megapixeli. La această valoare se situează între Galaxy S4 Zoom cu ai săi 16 megapixeli şi Nokia Lumia 1020.

image

Kenji Sakai, director Sony, a confirmat la mijlocul lunii iulie că un smartphone cu numele Xperia i1 va fi lansat spre finalul anului. Honami poartă acest nume de cod, astfel că cel mai probabil piaţa îl va întâlni abia după ce Nokia Lumia 1020 va fi disponibil în mai multe ţări. Este foarte probabil ca Sony să prezintă Honami la festivalul IFA din Berlin.

Cât despre celelalte dotări, Sony Honami ar avea ecran de 5 inci full HD, procesor Snapdragon 800 quad-core, memorie RAM de 2GB şi un spaţiu de stocare de 16GB, extensibil prin card microSD. Bateria care ar alimenta toate aceste componente ar fi una de 3.000 mAh, deloc imposibil de introdus într-un smartphone, Motorola a făcut-o în urmă cu doi ani.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Sony Honami şi rivalii săi:

FOTO Sony poate stabili un record: noile informaţii despre Xperia Honami arată că acesta ar putea înregistra video 4K

Noi detalii despre Sony Xperia Honami: se va conecta la Facebook şi vei putea susţine conferinţe video live pe reţea

Cât de bun este Nokia Lumia 1020? „Fie vrei Windows Phone, fie nu, iar camera de 41 megapixeli nu va schimba asta“

FOTO VIDEO Samsung Galaxy S4 Zoom, oficial în România. Cât de bun e telefonul Samsung cu cea mai bună cameră foto

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite