FOTO Canon vrea să îţi exprimi personalitatea în videoclipuri cu Legria mini, o cameră video full HD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canon are un nou produs pentru amatorii de videoclipuri full HD.
Canon are un nou produs pentru amatorii de videoclipuri full HD.

Canon crede că filmarea HD poate fi înghesuită într-o cameră şi mai mică decât cele disponibile în prezent. Anunţă, aşadat, modelul Canon Legria mini. Pe lângă filmarea la rezoluţie ridicată, această cameră video Canon dispune şi de conectivitate WiFi.

Canon combină în Legria mini un obiectiv propriu grandangular, ecran LCD cu unghi variabil multifuncţional şi suport încorporat, cu un sistem de imagine HD de cea mai bună calitate şi conectivitate Wi-Fi, se arată în comunicatul de presă remis „Adevărul“. Canon Legria mini se vrea un nou mod de a spune – şi de a împărtăşi – poveşti deosebite. Obiectivul are o deschidere maximă f/2.8, oferă imagini full HD cu unghiuri de 160 de grade şi cadre statice cu unghi de 170 de grade pentru încadrare simplă.

Ecranul LCD poate fi întors atât spre cel ce filmează, cât şi spre cel filmat, oferind utilizatorilor o gamă diversă de opţiuni şi stiluri cu care să se joace. De exemplu, ecranul poate fi întors pentru mai multă acurateţe atunci când utilizatorul vrea să se filmeze pe sine sau poate fi aplecat pentru a surprinde un unghi mai larg într-un mod creativ. Camera dispune de un sistem de detectare automată a rotirii sale, ceea ce asigură că imaginea va fi întotdeauna afişată corect, indiferent de cum e ţinut echipamentul.

canon legria mini

Calitatea renumită a imaginilor Canon este un punct central în cazul Legria mini. Sistemul HS combină senzorul Canon CMOS 1.2/3” de înaltă senzitivitate, iluminat din spate, cu platforma de procesare Canon extrem de avansată DIGIC DV 4, pentru a oferi clipuri video şi cadre statice cu minimum de artefacte sau zgomot. LEGRIA mini produce imagini Full HD (1920 x 1080) clare, în culori vii, oferă performanţe foarte bune în condiţii de iluminare slabă şi o gamă dinamică mare, alături de cadre statice deosebite, la o rezoluţie de 12,8 megapixeli.

Funcţia Remote Browser permite ca imaginile şi clipurile video realizate cu LEGRIA mini să poată fi vizualizate şi pe alte terminale, precum tablete sau monitoare cu ecran mare, prin intermediul browserelor precum Safari sau Internet Explorer. Pentru a încărca clipurile prin Wi-Fi pe platforme de socializare precum YouTube sau Facebook, fără a avea nevoie de un computer, utilizatorii cu echipamente ce folosesc Apple iOS se pot folosi de aplicaţia gratuită şi uşor de folosit Canon Movie Uploader. Ceilalţi utilizatori pot accesa Canon Image Gateway pentru a încărca un clip fără a mai conecta camera la un PC.

canon legria mini

Canon Legria mini, caracteristici principale:

  • Obiectiv grandangular – 170 de grade
  • Ecran LCD cu unghi variabil şi suport integrat
  • Mod de schimbare a unghiului de filmare între ultra-wide şi close-up
  • Wi-Fi, live streaming, distribuire a fişierelor foto şi video
  • Înregistrare Full HD
  • Sistem HS: senzor CMOS 12,8 MP, procesor DIGIC DV4
  • Microfon stereo integrat; Audio Scene Select
  • Detectarea automată a orientării camerei
  • Mirror Image Recording / Playback
  • Slow & Fast Motion; funcţie Interval Recording

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre produsele Canon:

FOTO Canon prezintă EOS 70D. E un DSLR mediu destinat pasionaţilor de film

Canon câştigă cinci premii la TIPA 2013, două dintre acestea pentru cele mai bune DSLR-uri pentru video şi profesionişti

Canon a lansat EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x - obiectiv super-tele pentru fotografi profesionişti

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite