FOTO Black Friday 2014: Cum s-au prezentat Altex şi Flanco la marele eveniment al reducerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Friday a devenit un eveniment care se desfăşoară mai ales pe Internet, dar magazinele clasice n-au renunţat la a face propriile campanii.

Black Friday 2014 a început din 21 noiembrie, dacă te iei după cele mai multe magazine. Altex a început de pe 13 noiembrie. Am plecat două ore de lângă Internet şi am ieşit la shopping tradiţional, cu sacoşa printre rafturi şi cu bani gheaţă în buzunar. Ne-am integrat perfect în peisajul unui Black Friday destul de anost în magazine.

Black Friday 2014 a început cu puţin înainte de ora 00.00 prin câteva magazine online. Altele au avut campanii înainte şi vor avea campanii după această zi. Până să ajungem să le trăim şi pe acelea, am mers să vedem cum trăiesc oamenii marele eveniment al reducerilor la coadă la magazinele fizice (sau, deja, clasice). Flanco şi Altex sunt poziţionate bine, pe colţul Bucur Obor. Acolo le-am găsit şi aproape de ora 06.00, îşi pregăteau deschiderea. Mă aşteptam să văd rânduri rânduri de oameni cu mâini încleştate pe cărucioare şi la un semn să le fie deschisă calea spre produse. Mă aşteptam degeaba.

Un Black Friday într-un magazin clasic este destul de neinteresant. Admit că poate am ales locurile prost, poate în altele a fost mai multă veselie, dar în cele două deja pomenite oamenii au intrat domol, nici măcar ca la un eveniment la care se dau tigăi la cele mai bune reduceri. La Flanco, cel puţin, deschideau timid uşa din când când să vadă dacă timpul a trecut. 

La un moment dat timpul a trecut şi au intrat. Mulţimea destul de mică, aveam să aflu că mai târziu vor veni mai mulţi, s-a prins de câte un robot de bucătărie, de câte un televizor mai mic sau de câte un consultant de vânzări ca să afle cu precizie diferenţa dintre o tabletă la „patru milioane 99 şi una la „trei 99“. Cumva, diferenţa era dată de ecran. Era mai mare.

<a href="http://playtech.ro/2014/black-friday-2014-la-altex-si-flanco/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre cum a fost Black Friday la magazinele clasice de la Playtech</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite