Facebook Messenger devine şi platformă de gaming: ce au special aceste jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook Messenger a avut câteva jocuri în trecut, pe care le puteai juca într-o conversaţie, dar abia acum va începe popularea platformei cu titluri mai bune.

După succesul înregistrat pe Facebook de FarmVile, e timpul ca Messenger să revină în acelaşi punct câţiva ani mai târziu. King, Big Viking sau Zynga vor fi parteneri pentru a dezvolta jocuri instant şi, în funcţie de dispozitivul pe care îl foloseşti şi locul în care te afli, vei avea până la 50 de titluri pe care le poţi juca. Urmează însă o perioadă cu lansări numeroase.

Niciunul dintre jocurile pe care le poţi accesa în Messenger nu trebuie descărcat, toate fiind disponibile direct, cum se întâmplă cu GIF-urile. De asemenea, sunt disponibile mai multe genuri de jocuri, astfel încât fiecare să poată găsi exact ceea ce-şi doreşte (aproape). Disponibilitatea titlurilor noi va fi făcută prin actualizarea Messenger de către Facebook. 

În prezent, Messenger are aproximativ 1,2 miliarde de utilizatori şi a căpătat în ultimii doi ani mai multe funcţionalităţi decât oricare aplicaţie de mesagerie. O poţi folosi şi pentru a-ţi centraliza SMS-urilor, dar şi pentru a publica stories ca pe Instagram sau Snapchat. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite