Lecţie de management: mesaj formidabil postat pe Facebook de un preşedinte de club, după un eşec categoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de fotbal, acolo unde finanţatorii se grăbesc să-şi desfiinţeze jucătorii după eşecuri, la handbal, conducătorul celor de la Potaissa Turda a arătat că se poate gestiona şi altfel un moment dificil.

Chiar dacă înfrângerea din tur cu Valur părea că a compromis şansele turdenilor la o calificare în finală, preşedintele Flaviu Sâsâeac a crezut tot timpul că scorul poate fi întors în manşa a doua. 

„Probabil că astăzi mulţi <<binevoitori>> au fost satisfăcuţi de ceea ce am păţit în Islanda. Cu siguranţă însă, cei care ne iubesc necondiţionat ne sunt 100% alături mai ales acum. Cu toate că sunt prudent în previziuni despre echipa noastră, de data aceasta o să lansez o provocare cât se poate de serioasă jucătorilor AHC Potaissa Turda: să uite tot ce s-a întâmplat azi şi, începând cu acest moment să pregătim revanşa de săptămâna viitoare! O revanşă faţă de ei înşişi, în care putem pierde, face egal, dar putem şi să câştigăm la 9 goluri. Oricare ar fi deznodământul, revanşa va consta în dăruire! Eu am toată încrederea în voi! Mai trebuie să o aveţi şi voi şi vom reuşi o nouă minune! Nu există altă variantă în săptămâna ce urmează!“, a scris Sâsâeac la 23 aprilie pe pagina sa de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite