Facebook Home, noua casă a publicităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook Home, noua interfaţă socială pentru Android, a fost prezentată, joi seară, în cadrul unui eveniment special. Suita de aplicaţii va aduce o serie de funcţii interesante dar şi mai multă publicitate.

Anunţurile publicitare pe Facebook Home vor fi similare cu cele implementate de Amazon pe tabletele Kindle. Astfel, utilizatorii care vor dori să se uite la imaginile publicate de prietenii lor pe reţeaua socială, vor fi nevoiţi să „suporte“ şi o serie de anunţuri.

La evenimentul de lansare Facebook Home, Mark Zuckerberg a spus că integrarea publicităţii nu va fi făcută de la început. „Nu vor fi anunţuri pe Facebook Home încă, dar sunt sigur că într-o zi vor exista“, a declarat şeful Facebook.

Unul dintre angajaţii reţelei sociale a declarat că anunţurile vor fi integrate în Cover Feed. Asta înseamnă că utilizatorii Facebook Home vor „beneficia“ de publicitate direct pe ecranul de start. Cu toate astea, Zuckerberg a asigurat publicul că anunţurile afişate pe ecranul principal al Facebook Home nu vor fi influenţate de căutarile utilizatorilor.

În afară de Facebook Home, Zuckerberg a prezentat şi HTC First, primul telefon care va veni cu suita de aplicaţii Facebook preinstalată. Nu se ştie dacă pe telefonul HTC vor fi afişate reclame. Telefoanele care vor veni cu interfaţa Facebook Home preinstalată beneficiază de funcţii în plus, precum afişarea de notificări de la alte aplicaţii în afară de cele Facebook.

Află mai multe despre Facebook Home din urrmătoarele articole: 

   Facebook Home: totul despre cea mai nouă invenţie Facebook

Facebook Home: cum să instalezi suita de aplicaţii sociale pe telefonul tău Android

VIDEO Facebook Home: cum foloseşti noul strat social de la Facebook

Facebook Home: care sunt caracteristicile principale şi cât de intruzive pot fi acestea?

Lansare telefon Facebook: HTC First, primul telefon cu Facebook Home

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite