Facebook Home a debutat în Google Play Store, dar este un semi-eşec pentru reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima aplicaţie de la Facebook nu este prea populară în Play Store.
Ultima aplicaţie de la Facebook nu este prea populară în Play Store.

Facebook Home a debutat pe 12 aprilie în Google Play Store, dar este departe de succes. De fapt, este cea mai prost primită aplicaţie pe care Facebook a livrat-o.

Facebook Home este noul ecran principal pe care utilizatorii din SUA îl pot încerca. În celelalte ţări aplicaţia va fi lansată în curând. Vine preinstalată pe HTC First, iar în Google Play Store este disponibilă spre descărcare. Totuşi, primii oameni care au încercat-o deja n-au avut impresii prea bune.

Trebuie menţionat că Facebook Home funcţionează doar pe anumite dispozitive, din Play Store, pentru că neoficial poate fi instalată pe mai multe. Cu o audienţă destul de limitată, Facebook Home a reuşit să ajungă la un rating de aproape 2,5 din 5 posibile, fiind cea mai prost primită aplicaţie a companiei de până acum. Toţi cei care au votat-o sunt utilizatori care au încercat-o în prealabil.

Unii utilizatori se plând de lipsa de fluiditate şi de faptul că acaparează în totalitate interfaţa telefonului (acest lucru era menţionat dinainte). Alţii se plâng de faptul că nu are suport pentru widget-uri, acele ferestre în aplicaţii pe care Android le-a popularizat. Şi acest lucru a fost menţionat dinainte, semn că utilizatorii au încercat Facebook Home mai mult pentru că a venit de la Facebook.

La un prim bilanţ, după aproape două zile în Google Play Store, Facebook Home a fost punctat de aproape 3.400 de utilizatori, cei mai mulţi acordându-i doar o stea (peste 1.500 de oameni). 5 stele au oferit peste 600 de oameni. Facebook a promis actualizări regulate, lunar, astfel că e foarte probabil ca experienţa de utilizare să se schimbe.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Facebook Home:

REVIEW Facebook Home - Îl primeşti pe Facebook în „casa“ ta? L-am primit, iar acum mă lepăd de „telefonul Facebook“

Cum să instalezi Facebook Home pe orice smartphone cu Android

Facebook Messenger pentru Android primeşte poate cea mai nedorită componentă din Facebook Home

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite