Articol publicitar

Fă-ți și viața și geanta mai ușoare cu noul MatePad

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanța de vară se termină curând, după 3 luni care au trecut, ca orice vacanță, în 2 timpi și 3 mișcări, pe nerăsuflate. Fie că ne întoarcem la școală sau la job, vom avea nevoie, cel mai probabil, de mai mult decât un smartphone care ne-a ajutat să imortalizăm colțuri instagramabile din orașe vechi și romantice de prin Europa. Slim, minimalistă și ușoară, noua tabletă de la HUAWEI, MatePad 11.5” are caracteristicile unui calculator într-un corp compact de doar 499g și 6.85mm. Aproape tot ce poți face pe un PC, HUAWEI a reușit să încorporeze în noua sa tabletă, cunoscută în termeni populari și ca desktopul tău portabil. Întoarce-te la locul de muncă cu energia proaspăt adunată din vacanță și fă-ți viața și mai ales geanta mai ușoare cu noua propunere de la HUAWEI!

all Foto HUAWEI MatePad 11 5 jpg

Ce mică e vacanța mare, dar ce mare e durata de viață a bateriei HUAWEI MatePad 11.5”

Cu un design compact, cu o carcasă realizată dintr-o singură bucată de aliaj de aluminiu, care îi conferă o formă fluidă și o textură subtilă evidențiată de culoarea Space Gray, MatePad 11.5” s-ar putea să fie cel mai portabil dispozitiv performant din arsenalul omului secolului 21. Dacă procesorul de înaltă performanță susține o antenă duală de 2x2 MIMO Wi-Fi cu o lungime de undă de 160 MHz, ideală pentru gaming, tableta nu se oprește din a ne surprinde aici. Bateria sa de 7700 mAh are o autonomie de nu mai mult nici mai puțin de 37 de zile și o încărcare rapidă la 20W, care îți permite să uiți că e, totuși, un device care funcționează pe energie electrică și nu pe vrăji magice.

Adevarul Foto HUAWEI MatePad 11 5 jpg

Detașare maximă de stres cu tastatura portabilă

Ușoară, durabilă și elegantă, HUAWEI MatePad 11.5” nu stă mai prejos la capitolul productivitate. Tastatura detașabilă HUAWEI Smart Keyboard are taste cu o cursă de 1.5 mm  și multiple scurtături pe care le regăsești și pe tastatura unui PC, care te ajută să redactezi mai ușor, iar AI Voice susține conversia voce-text în numeroase limbi la doar o apăsare (Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Arabă, Poloneză, Malaieză).  În orice loc te-ai afla, fie că alegi să lucrezi în parc sau ai de terminat un task la birou, MatePad 11.5” se transformă cu ușurință într-un desktop cu tastatură, iar tu te poți bucura de productivitate la nivel de PC.

Tot la capitolul productivitate, HUAWEI a reușit să găsească formula ideală de dimensiuni ale ecranului. Formatul 3:2, care îl înlocuiește pe precedentul 16:9 permite o zonă de vizualizare mai mare, deci și o productivitate sporită, iar rata de refresh de 120 Hz și rezoluția 2200 x 1440 oferă imagini de o claritate superioară și o navigare ușoară. Protecția optică certificată TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker-Free îți permit să lucrezi fără grijă în fața ecranului.

Un dispozitiv ideal pentru adultul modern – mereu pe fugă, cu un program plin și o viață activă, HUAWEI MatePad 11.5” încearcă să îți ușureze greutatea de pe umeri și la propriu, și la figurat.

Disponibilă acum în HUAWEI Store la un preț special, MatePad 11.5” se regăsește în oferta Back To School, valabilă până pe 30 Septembrie. În plus, produsul beneficiază de un discount de 15% folosind codul A15BTS, care se aplică la prețul afișat pe site.

La comanda online, în e-shop, beneficiezi de livrare gratuită și rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă, plata cu cardul Sodexo Cadou Pass și 1% din valoarea comenzii înapoi în puncte HUAWEI. Grăbește-te și prinde ofertele HUAWEI de final de vară.

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de memorie :

6GB+128GB - doar tabletă - 1499 lei

8GB+128GB cu tastatură inclusă - 2199 lei

Clienții pot achiziționa M-Pencil alături de oricare tabletă, în baza unei oferte de tip bundle, pentru 99 de lei în plus.

Oferte HUAWEI Store:

HUAWEI Back to School vine cu reduceri mari și produse noi. Pe lângă reducerile de preț deja existente pe site, clienții pot adăuga un cupon suplimentar, pentru a economisi și mai mult la produsele HUAWEI preferate. Cupoanele pot fi obținute de pe HUAWEI Store.

-15% reducere suplimentară prin cupon pentru:

Tabletă HUAWEI MatePad Paper 10.3 WIFI 4GB+64GB Negru - preț final 1699 lei

Tabletă HUAWEI MatePad SE 10.4 WIFI 4GB+64GB Negru și 4GB+128GB Negru - de la 934 lei

Laptop HUAWEI MateBook D 15, Windows 11 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB, Mystic Silver - preț final 2804 lei

Router HUAWEI WiFi Mesh 3 3-Pack  - la prețul final 764 lei

Routere HUAWEI WiFi AX3 - de la 296 lei

Cupon de reducere de 2000 lei pentru HUAWEI MateBook X Pro 2022, Windows 11 Pro, Intel Core i7, 16GB+1TB, Ink Blue - preț final 7999 lei

-10% reducere suplimentară prin cupon de reducere pentru toate smartphone-urile, wearables și audio

Cupoane suplimentare:

-700 lei pentru smartphone-ul HUAWEI P60 Pro Series.

-1500 lei pentru smartphone HUAWEI Mate 50 Pro Series

-500 lei pentru smartwatch HUAWEI WATCH Ultimate

-200 lei pentru smartphone HUAWEI nova 11 Series

-200 lei pentru smartwatch HUAWEI WATCH 4 Series

Smartwatch HUAWEI WATCH FIT Special Edition în 3 culori: Starry Black, Nebula Pink, Forest Green - 419 lei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite