Articol publicitar

evoMAG iţi face cunostinţă cu profesorul de fotografie!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikon D3200
Nikon D3200

evoMAG a pregătit o nouă surpriză extraordinară pasionaţilor de fotografie, oferindu-le aparatul foto DSLR NIKON D3200 cu obiectiv AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR la incredibilul preţ de 1999 RON.

Dispunând de un senzor de 24.2MP şi filmare Full HD, Nikon D3200 oferă imagini şi filme incredibile, uşor de realizat chiar şi pentru cei care se află la începutul drumului în arta fotografică. Modul GHID, unic la Nikon, prezintă pas cu pas procesul de fotografiere cu instrucţiuni clare şi imagini de exemplificare, astfel încât aparatul devine el insuşi un adevărat profesor de fotografie pentru utilizatori. În plus, Nikon D3200 este la zi cu cele mai noi tehnologii, dispunând de posibilitatea de conectare şi control direct de pe telefoanele mobile sau tablete cu ajutorul unui transmiţător opţional, WU-1a.
 
Rezoluţia mare de 24.2MP asigură imagini foarte clare şi detaliate, precum şi posibilitatea de a imprima la mari dimensiuni. În acelaşi timp, Nikon D3200 oferă o sensibilitate ISO ridicată, cuprinsă in intervalul 100-6400, extensibil până la 12800. Chiar dacă condiţiile de iluminare sunt dificile, aparatul va oferi întotdeauna rezultate excelente.
 
Aparatul filmează Full HD cu 30fps şi HD cu 60fps, oferind videoclipuri la calitate cinematografică şi focalizare automată continuă. În plus, Nikon D3200 dispune, pe langă un microfon integrat şi de intrare separată de microfon pentru cei care doresc să folosească un microfon extern. Sistemul de focalizare automată cu 11 puncte este extrem de precis şi permite focalizarea pe întregul cadru, oferind imagini clare chiar şi atunci când subiectul actionează imprevizibil. Fotografiind în rafală cu patru cadre pe secundă, Nikon D3200 va surprinde întotdeauna momentul potrivit indiferent de rapiditatea acţiunii.

Cu ajutorul transmiţătorului wireless optional WU-1a, Nikon D3200 poate fi conectat la orice smartphone sau tabletă fără a fi nevoie de o conexiune Internet wireless. Astfel, fotografiile  pot fi descărcate direct în telefon sau tabletă, iar aceste dispozitive pot fi utilizate şi pentru a controla setările aparatului foto şi a declanşa de la distanţă.

În plus evoMAG  îţi oferă posibilitatea de a configura aparatul după propriile preferinţe, având în ofertă numeroase accesorii cum ar fi obiectivele, blitzurile, ocularele, cardurile de memorie sau acumulatorii.

Iar daca nu te-am convins până acum că ai toate motivele să te bucuri de acest produs, te anunţ că evoMAG îţi pune la dispoziţie şi sistemul de plată, Card Avantaj cu 3 rate, fără dobândă, pentru plata integrală  a ratei lunare.



Despre evoMAG.ro
evoMAG.ro este un site de comerţ electronic care funţionează de peste 7 ani pe piaţă de profil din România şi care are în prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

În momentul de faţă, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucrează la acest site şi care reprezintă motorul companiei, dar şi clienţii, care au devenit fideli site-ului datorită calităţii superioare a serviciilor şi a promptitudinii în rezolvarea oricăror probleme sau urgenţe.

 

nikond3200
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite