VIDEO O nouă vulpe-vedetă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua vedetă de pe Facebook este la fel de curioasă precum vulpoiul surprins în urmă cu câteva săptămâni de fotograful român FOTO Captura video Facebook
Noua vedetă de pe Facebook este la fel de curioasă precum vulpoiul surprins în urmă cu câteva săptămâni de fotograful român FOTO Captura video Facebook

Fotograful Dan Dinu, cel care a făcut vedetă pe Facebook un vulpoi foarte cooperant cu aparatul foto, revine cu un film în care protagonistă este o altă vulpe buclucaşă. Imaginile au fost surprinse pe Platoul Bucegi.

Fotograful care, în urmă cu câteva săptămâni a postat pe Facebook imaginea devenită viral cu vulpoiul curios să afle ce este aparatul foto, revine pe reţeaua de socializare cu un film în care apare o altă vulpe. Întâlnirea a avut loc pe Platoul Bucegi. Şi de această dată, vuplea a fost foarte cooperantă în timpul filmării, fiind curioasă în legătură cu aparatul foto. Vreme de jumătate de minut,  ea i-a permis fotografului să se apropie surprinzător de mult. 

„Nu ştiu cum se face şi de ce se întâmplă asta, însă la nici două săptămâni de la întâmplarea cu vulpoiul buclucaş de la Sfânta Ana, am mai avut o astfel de aventură, însă de această dată în Bucegi. Vulpea din film a fost învăţată de băieţii de la Salvamont la mâncare şi îi vizitează în fiecare seară. Bineînţeles că nu aveam habar de asta şi am fost chiar surprins să mai găsesc o vulpe, printre nămeţii de pe platoul de la Babele“, scrie fotograful pe pagina sa de Facebook. El a explicat că lumina nu era potrivită pentru a face fotografii, aşa încât colegul său, Cosmin Dumitrache, a filmat întâlnirea. „Noi în Bucegi eram pentru a filma pentru România Sălbatică şi am făcut şi asta, însă momentul cu vulpea nu putea fi scăpat, mai ales după întreaga epopee din zilele trecute. Enjoy!“, mai scrie Dan Dinu pe reţeaua de socială.

Într-o singură zi, vulpoiul surprins lângă Lacul Sfânta Ana a ajuns la 5.000 de like-uri şi aproape 3.000 de share-uri. Animalul fusese crescut de un pădurar din zonă şi venea destul de des pe lângă cabana acestuia. „Este interesant că deşi este obişnuit cu oamenii, se apropie doar dacă nu este mare vânzoleală şi evită grupurile de turişti gălăgioşi sau zonele mai aglomerate“, scria Dan Dinu pe pagina sa de Facebook. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite