Articol publicitar

Ai un copil? GoKID.ro te ajuta sa-l cresti!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gokid
Gokid

Fiecare parinte isi doreste ca micutul lui sa fie vesel si creativ, sociabil, indraznet si increzator in fortele proprii. Dar ce putem face ca sa il ajutam sa ajunga acolo? Stim bine ca in gradinitele si scolile de stat se pune accentul pe procesul de invatare, mai putin pe autenticitate si pe aptitudinile fiecarui copil.

Stim bine ca in gradinitele si scolile de stat se pune accentul pe procesul de invatare, mai putin pe autenticitate si pe aptitudinile fiecarui copil. Si pentru ca ne dorim cu totii sa le oferim copiilor nostri posibilitatea sa faca ceea ce-si doresc, sa urmeze cursuri potrivite talentului lor, sa-si dezvolte creativitatea si personalitatea, incercam sa gasim cele mai bune variante ca sa-l sprijinim in acest sens.

Unde gasim programe educative pentru copii?

Sunt multe locuri in Bucuresti unde au loc ateliere si alte activitati care dezvolta creativitatea si talentul copiilor, dar de cele mai multe ori, nu auzim de ele si nu suntem suficient de bine informati.

Asta a fost si parerea unei mamici, Zina Nichita, care a resimtit nevoia de a gasi intr-un singur loc un program cat mai detaliat al evenimentelor educative pentru cei mici, dar si informatii utile pentru parinti privind cresterea si educarea copiilor. Iar de aici n-a mai fost decat un pas pana la lansarea site-ului www.gokid.ro

Prin acest site, Zina si-a dorit sa vina in intampinarea parintilor, sa-i ajute sa gaseasca informatii de calitate si review-uri despre modalitatile de petrecere in mod placut si creativ a timpului liber alaturi de cei mici, oferind astfel inspiratie parintilor prin GoKID.ro

GoKID.ro – Inspiratie pentru timpul liber al copiilor

GoKID.ro este o platforma, un portal, care reuneste atat un calendar de evenimente si activitati pentru copii, cursuri pentru copii, cat si si informatii despre locurile in care putem merge cu copiii, review-uri, recomandari, informatii despre carti, teatru de copii etc.

Cu ajutorul site-ului www.gokid.ro, un parinte este la curent cu ceea ce se intampla in Bucuresti, avand la dispozitie un calendar construit pe zile si un filtru pe varsta, astfel incat, informatia sa fie foarte usor de gasit si sa ofere optiuni pentru petrecerea timpului liber al parintelui impreuna cu copilul. Programul de activitati pe 3/6 zile vizibil pe prima pagina, va face ca planificarea iesirilor cu cel mic sa fie ‘floare la ureche.’

In afara calendarului de activitati pentru copii, pe gokid.ro se pot citi si recomandari de carti si cursuri legate de cresterea si educarea copiilor (sectiunile Carti pentru parinti si Cursuri pentru parinti).

Parintii care vor sa fie la curent cu evenimentele educative pentru copii, se pot inscrie la newsletter sau pot urmari pagina de facebook (http://www.facebook.com/gokidro).
 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite