Articol publicitar

După lansarea iPhone 11, e momentul cel mai potrivit să-ţi iei iPhone XS

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
aa

Odată cu lansarea noii serii de telefoane Apple, iPhone 11, site-ul Apple nu mai vinde iPhone XS şi iPhone XS Max, ambele lansate abia cu un an în urmă. Cu toate acestea, site-ul gigantului tech american a păstrat telefoanele iPhone XR, lansat deodată cu XS şi XS Max.

iPhone 7, care a fost lansat în 2016, a fost şi el scos de la vânzare, scrie Business Insider. Apple a înlocuit şi iPad-ul de 9,7 inchi cu modelul de 10,2 inci, iar noul Apple Watch a înlocuit seria 4. Nu este prima dată când Apple face acest lucru. Anul trecut a avut o abordare similară şi a întrerupt iPhone X care a fost înlocuit cu iPhone XS, precum şi iPhone 6S, 6S Plus şi iPhone SE.

În prezent, iPhone 8 este acum cel mai ieftin iPhone disponibil pe site-ul oficial al companiei, în timp ce preţurile iPhone 11 încep de la 699 dolari. Preţurile pentru iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max încep de la 999 şi respectiv 1.099 dolari. Deşi aceste modele nu mai sunt disponibile în magazinul Apple, cei interesaţi de achiziţia lor le pot totuşi găsi în magazine partenere sau pe site-urile marilor retailer online, de exemplu eMAG  (LINK), cele mai multe la preţ redus.

Este momentul ideal, aşadar, pentru cei care vor să-şi cumpere un iPhone XS sau un XS Max, la un preţ mai mult decât prietenos. Şi ai destule motive să o faci, mai ales dacă nu eşti genul care e gata să arunce cu banii pe cel mai nou model de smartphone, imediat ce acesta a fost lansat.

Primul motiv? Camera! iPhone XS are o cameră duală semnificativ îmbunătăţită, făcând fotografii mai bune decât iPhone X atât în medii întunecate, cât şi cu contrast ridicat. Are un procesor mai rapid, un Face ID mai rapid, suport dual-SIM şi este disponibil în versiunea auriu şi cu 512 GB.

Un alt motiv pentru care iPhone XS ar putea fi noul tău telefon este procesorul A12 Bionic. Procesorul A11 Bionic pe care Apple l-a introdus cu un an înainte a reuşit să fie cel mai bun dintre toţi rivalii, toate telefoanele care îl folosesc depăşind dispozitive cu cipuri Snapdragon 845 şi Kirin 970, în teste. Ce a făcut Apple pentru a plusa acest lucru? A instalat un procesor şi mai rapid pe iPhone XS.

A12 Bionic are două nuclee de performanţă, care au raportat o performanţă cu 15% mai rapidă, în timp ce consumă cu 40% mai puţină putere decât A11. Patru nuclee de eficienţă optimizează în continuare consumul de energie. Jocurile ar trebui să se vadă şi să se simtă şi mai bine, datorită creşterii de 50% a vitezei cu noul GPU A12 şi cu motorul neuronal care creşte numărul de operaţii pe care iPhone-ul le poate realiza pe secundă. Testele de referinţă confirmă cu siguranţă că A12 este mai performant decât A11, dar, mai important, „bate” procesorului Snapdragon 845 care alimentează telefoane Android de top. De asemenea, A12 este deosebit de priceput în gestionarea tuturor aplicaţiilor cu realitate augmentată.

În fine, iPhone XS este un telefon extrem de durabil şi robust, dacă aceste lucruri contează pentru tine. Şi ar trebui să conteze.

Dacă iPhone X avea standardul IP67 pentru rezistenţa la praf şi apă, iPhone XS are IP68. Asta înseamnă că îţi poţi arunca telefonul până la 6 metri sub apă şi să nu îţi faci griji cu privire la funcţionalitatea lui. Smartphone-ul IPhone XS este rezistent şi în alte moduri, folosind sticlă securizată, pe care Apple o consideră cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pe un smartphone, până la el.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite