Cum se pot folosi noile BlackBerry? Manualul de utilizare a ajuns pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thorsten Heins, şeful Research in Motion, la prezentarea BlackBerry 10 FOTO Reuters
Thorsten Heins, şeful Research in Motion, la prezentarea BlackBerry 10 FOTO Reuters

Una dintre minunile începutului de an este poate euforia provocată pe internet de apropierea BlackBerry 10, cel mai nou sistem de operare al canadienilor de la Research in Motion. După principiul „o nouă zi, o nouă informaţie”, pe internet a apărut şi manualul de folosire al sistemului de operare.

Dacă nu ştiţi ce să credeţi despre BlackBerry 10 şi nu aţi vrea să faceţi trecerea de la un sistem de operare Android sau iOS pentru că nu aţi putea să vă obişnuiţi, iată o ocazie pentru a descoperi chiar înainte de lansarea oficială noul sistem de la BlackBerry.

Ieri Adevărul v-a prezentat mai multe înregistrări filmate de persoane care au avut acces la terminalele BlackBerry ce urmează să fie lansate pe 30 ianuarie şi le-au testat, acum vă oferim chiar manualul oficial de folosire al sistemului de operare. pentru că nu aţi putea să vă obişnuiţi, iată o ocazie pentru a descoperi chiar înainte de lansarea oficială noul sistem de la BlackBerry.

Ieri Adevărul v-a prezentat mai multe înregistrări filmate de persoane care au avut acces la terminalele BlackBerry ce urmează să fie lansate pe 30 ianuarie şi le-au testat, acum vă oferim chiar manualul oficial de folosire al sistemului de operare.

Manualul a intrat în posesia site-ului Crackberry, cel care se ocupă cu bursa zvonurilor BlackBerry.

Stuff from Chris Parsons

Care este telefonul de top de la BlackBerry?

Din informaţiile de până acum, dispozitivele vor fi comparabile cu iPhone, adversarul de tradiţie de până acum. BlackBerry Z10 va avea un ecran de 4,65 de inchi, la graniţa dintre iPhone şi Samsung Galaxy S III, o rezoluţie de 1280x720, un procesor dual-core de la Qualcomm şi o memorie internă (RAM) de 2 GB. Potrivit site-ului „GSMArena“, camera foto va fi de 8 megapixeli.

Pariul Research in Motion este coordonarea dintre componentele fizice şi sistemul de operare. Acesta a fost prezentat deja la finalul anului trecut şi anunţă lucruri interesante. BlackBerry 10 are o interfaţă botezată „Flow“, care promite o experienţă tactilă completă. Acest lucru înseamnă că panoul de opţiuni va fi mereu disponibil cu un „slide“ pe ecran în dreapta, iar telefonul va fi integrat social cu ajutorul unei aplicaţii care va strânge toate conturile, numită „BlackBerry Hub“.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite