Cel mai mare televizor LED ajunge şi în magazinele din România. Sharp Aquos are o diagonală de 2,3 metri

0
0

Sharp a anunţat lansarea giganticului televizor LED de 90 inci, Aquos LC-90LE757. Cel mai mare televizor din lume tocmai a ajuns în magazinele europene, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“

Sharp Aquos are o înălţime de peste 1,2 metri şi o diagonală de aproape 2,30 metri şi este echipat cu un ecran  3D X-Gen. Aquos LC-90LE757 3D LED este cel mai mare televizor din lume disponibil în producţie de masă, fiind în acelaşi timp relativ uşor, suplu şi potrivit pentru diferite tipuri de interioare. Distanţa optimă de vizionare este de circa 3,5 metri.

Sharp LC-L90LE757 vă permite să accesaţi internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteţi naviga pe web, sincroniza cu uşurinţă televizorul cu dispozitivele mobile şi accesa serviciile VOD (voce la cerere) şi Skype. Vine de asemenea cu o nouă aplicaţie de la Sharp - AQUOS Remote Lite pentru iOS şi Android, care vă transformă telefonul inteligent într-o telecomandă echipată cu toate funcţiile necesare, permiţând astfel o navigare rapidă şi intuitivă. 

Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) şi de un player media care redă fotografii, filme şi muzică de pe un stick USB sau direct din reţeaua dvs. de acasă.

Televziorul cântăreşte 64 kg (fără suport) şi are o grosime maximă mai mică de 12 cm, astfel că poate fi montat cu uşurinţă pe perete. Televizorul Sharp de 90 inci va fi disponibil la vânzare începând din iunie 2013 iar preţul este de aproximativ 60.000 lei.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite