Caravana Huawei Enterprise ICT Roadshow 2022 aduce la București cele mai noi soluții, tehnologii și produse industriale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana Huawei Enterprise ICT Roadshow a sosit la București, prima destinație din cadrul turneului din Europa de Est, cu cele mai noi soluții, tehnologii și produse industriale ale Huawei.

Caravana Huawei Enterprise ICT Roadshow. FOTO Huawei
Caravana Huawei Enterprise ICT Roadshow. FOTO Huawei

Expoziția a inaugurat evenimentul ICT din România, care a reunit experți Huawei, parteneri și clienți de top din domeniul ICT pentru a împărtăși cazuri reale și aplicabile ale soluțiilor propuse de companie.

Participanții la conferință, printre care experți din partea autorităților locale și din Huawei Enterprise, dar și purtători de cuvânt din partea unor organizații independente, au vorbit despre tendințele și aspectele transformării digitale în România, despre provocările și tendințele digitalizării, împărtășind cele mai bune practici și viziunea lor pentru dezvoltarea viitoare a industriei.

În cadrul ediției din acest an Huawei Enterprise Roadshow, participanții au putut afla mai multe despre Campusul Inteligent Huawei, Centrul de Date Full-Stack, Transmisia și Accesul Optic și multe altele, împreună cu soluțiile lor de ultimă generație pentru diferite industrii, cum ar fi Educația, e-Guvernarea, Finanțele, ISP și Electricitatea.

În cadrul evenimentului ICT Day, reprezentanții companiei au vorbit despre actualizarea globală Huawei 2022 și despre strategiile și direcțiile EBG Huawei România, urmate de soluția Huawei Cloud, prezentarea Ideahub și schimbul de cazuri LLD, în direct, în timpul evenimentului.

Pe 26 august, caravana Huawei Roadshow va ajunge și în Sibiu, unde partenerii locali vor putea descoperi noile produse lansate de companie.

ICT Roadshow este un eveniment anual dedicat tehnologiilor informației și comunicațiilor. Evenimentul reunește analiști de top din industrie, clienți și parteneri care împărtășesc perspective profesionale și învață despre cele mai recente produse și soluții Huawei în domeniile IP și IT, precum și inovațiile TIC ale companiei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite