Articol publicitar

HUAWEI WiFi Mesh 3, router WiFi 6 Plus elegant, cu semnal stabil şi acoperire de 600 mp [TECH REVIEW]

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
HUAWEI WiFi Mesh 3.
HUAWEI WiFi Mesh 3.

Huawei a anunţat lansarea pe piaţa locală a HUAWEI WiFi Mesh 3, un sistem mesh compus din trei unităţi, uşor de configurat, cu conexiuni în bandă triplă şi o acoperire de până la 600 de metri pătraţi.

Ultimul model de router de la Huawei, HUAWEI WiFi Mesh 3, este proiectat pentru a acoperi suprafaţa întregii case cu un semnal stabil şi sigur, fiind atât un dispozitiv de încredere, cât şi o adevărată piesă de decor premium pentru interiorul casei tale.

HUAWEI WiFi Mesh 3 este disponibil într-un pachet format din 3 unităţi, cablu de reţea pentru conectarea router-ului principal la internet şi cabluri electrice pentru dispozitive, manualul de utilizare şi certificat de garanţie.

Datorită dimensiunii routerelor, 70 mm x 174 mm x 107 mm, ai putea fi îngrijorat că nu se potriveşte foarte bine cu designul interior al casei. Însă HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu un corp alb subţire şi elegant, cu o bază metalică. Designul premium permite ca HUAWEI WiFi Mesh 3 să nu fie doar un simplu device, ci poate fi o adevărată piesă de decor pentru interiorul casei tale.

Specificaţii HUAWEI WiFi Mesh 3: procesor quad-core la 1.4 GHz, bandă dublă pe 2.4 GHz / 5GHz / standard wireless 802.11a/n/ac/ax, 802.11b/g/n/ax, 413 g. Fiecare unitate are trei porturi Ethernet 10 / 100 / 1.000 Mbps cu auto-negociere.

Alimentat de HarmonyOS, HUAWEI WiFi Mesh 3 protejează reţeaua familiei împotriva atacurilor de tip brute force şi ARP spoofing, elimină străinii cu un singur click şi dispune de protocolul de securitate WPA3. HUAWEI WiFi Mesh 3 oferă caracteristici de securitate puternice în regim gratuit, fără costuri suplimentare.

WiFi Mesh 3 este un sistem tip PnP (plug and play): imediat ce l-ai scos din cutie este gata pentru instalare şi pornire. Instalarea este clasică pentru acest tip de sistem, o unitate este conectată pe fir la internet, iar celelalte două se conectează wireless la prima.

La poziţionarea unităţilor în casă ar trebui să ţii cont că o singură unitate HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi cu uşurinţă 200 m2, în timp ce trei unităţi vor acoperi până la 600m2.

Dacă locuinţa ta este mai mare, poţi achiziţiona unităţi suplimentare pentru a extinde acoperirea WiFi. În ciuda unor tipuri de case cu structuri complicate şi neregulate, HUAWEI WiFi Mesh 3 îţi permite să plasezi şi să configurezi reţeaua în funcţie de tipul casei.

Cea mai simplă cale de setare e prin aplicaţia HUAWEI AI Life. Din aplicaţie poţi seta aspectul şi dimensiunea locuinţei tale şi poţi genera o hartă de performanţă a semnalului.

Puterea şi acoperirea semnalului în casă pot fi uşor vizualizate în orice moment, astfel încât poţi ajusta cu uşurinţă locaţia router-ului tău.

Acest lucru îţi permite să ai o imagine clară a acoperirii semnalului în locuinţa ta.

HUAWEI WiFi Mesh 3

HUAWEI AI Life dispune şi de caracteristica Smart Diagnosis pentru rezolvarea uşoară a dificultăţilor tehnice. Cu ajutorul ei poţi identifica toate problemele de conexiune existente şi le poţi rezolva automat.

Am instalat unităţile şi am setat HUAWEI WiFi Mesh 3 din aplicaţie şi acum începem să testăm echipamentul. Viteza este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le cauţi atunci când vine vorba despre achiziţia unui router, întrucât influenţează direct experienţa reţelei WiFi.

HUAWEI WiFi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus cu o rată de 2.402 Mbps (5GHz Band) şi 574 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fişierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Cu HUAWEI WiFi Mesh 3 poţi avea parte de viteze uluitoare în tot ceea ce faci online, cum ar fi descărcarea de filme 4K sau de fişiere mari. De asemenea, HUAWEI WiFi Mesh 3 permite conectarea mai multor dispozitive fără a avea probleme de deconectare şi întârzieri.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate. Chiar şi cu mai multe dispozitive conectate simultan, reţeaua rămâne stabilă. Indiferent dacă te uiţi la filme de 8K, emisiuni live, participi la sesiuni de gaming online multiplayer sau accesezi fişiere de mare capacitate, router-ul poate suporta cu uşurinţă dispozitivele şi poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafaţa.

Fie că este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, poţi accesa cu uşurinţă o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză pe balcon sau în curtea din spate. De asemenea, te poţi bucura de un semnal stabil şi puternic în timp ce te plimbi dintr-o încăpere în alta.

Pentru a-ţi conecta smartphone-ul la HUAWEI WiFi Mesh 3 este suficient să activezi NFC şi să-l apropii de partea de sus a router-ului, rapid şi fără a fi nevoie de introducerea parolei.

Totodată, HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu funcţia Wi-Fi pentru oaspeţi. Poţi activa Wi-Fi-ul pentru musafiri şi seta o parolă dedicată doar acestora. În acest fel, oaspeţii se pot bucura de conexiune la reţea fără a face parte din reţeaua personală şi nu pot avea acces la alte dispozitive conectate, păstrând securitatea datelor în siguranţă.

Aceste caracteristici fac din HUAWEI WiFi Mesh 3 un produs deosebit de potrivit pentru cei care au adesea musafiri.

Înainte de a fi expediate pe piaţă, routerele Huawei au trecut şapte teste stricte, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilităţii online, asigurând o calitate înaltă şi durabilitate.

În concluzie, HUAWEI WiFi Mesh 3 este un sistem mesh premium, cu un design elegant, potrivit pentru orice interior, uşor de configurat şi utilizat, cu acoperire şi viteze ale reţelei fără concurenţă.


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite