Huawei lansează MateBook X Pro, laptop  de top cu corp subţire din magneziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptop Huawei MateBook X Pro.
Laptop Huawei MateBook X Pro.

Huawei lansează astăzi pe plan local HUAWEI MateBook X Pro, noul laptop vârf de gamă care inovează prin performanţa într-un corp ultra-subţire din magneziu.

HUAWEI MateBook X Pro dispune de un ecran HUAWEI Real Color FullView 3,1K de 14,2 inci, certificare TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 şi şi suport pentru gamele cromatice P3 şi sRGB cu ΔE<1. MateBook X Pro are un raport ecran-corp ridicat, de 92,5%. 

Ecranul  are un înveliş cu strat AR nano-optic care este controlat magnetic, prin intermediul căruia se reduce reflexia luminii cu 60%, rezultând o experienţă de lectură îmbunătăţită.

Totodată, laptopul dispune de HUAWEI Free Touch, cel mai performant touchpad de până acum întâlnit pe un notebook din seria MateBook, adaptându-se la fiecare atingere a degetului şi acceptând opt gesturi pentru capturi de ecran, reglarea volumului, modificarea luminiozităţii etc.

Noul laptop Huawei iese din tipare prin corpul său metalic Soft-Touch, care înlocuieşte aliajele standard de aluminiu lucios, adeseori întâlnite în design-ul laptopurilor, cu aliaje de magneziu uşoare şi puternice. 

MateBook X Pro cântăreşte doar 1,26 kilograme, fiind extrem de portabil, dar şi durabil. Laptopul e disponibil în Ink Blue şi Space Grey.

HUAWEI SOUND şi AI Camera creează o experienţă mai bună în materie de smart office.

MateBook X Pro e dotat cu procesor Intel Core de a 12-a generaţie cu o arhitectură hibridă, care asigură o performanţă multi-core cu 60% mai eficientă. În acelaşi timp, noul laptop Huawei poate atinge un TDP (Thermal Design Power) de 30W atunci când este activat modul Performanţă.

Laptop Huawei MateBook X Pro

Prin sistemul de răcire Shark Fin Fan, MateBook X Pro poate funcţiona eficient pe perioade lungi de timp. Laptop-ul este compatibil cu sistemul de operare Windows 11.

Datorită celor şase difuzoare HUAWEI SOUND, două woofere care adoptă un design back-to-back şi algoritmi de sunet îmbunătăţiţi, laptop-ul oferă cel mai bun sunet întâlnit vreodată pe un MateBook. Cele patru microfoane integrate captează sunetul cu acurateţe de la o distanţă de până la cinci metri.

Camera HD de pe rama superioară, împreună cu funcţia AI Camera, asigură o calitate înaltă a imaginii în timpul apelurilor video. AI Camera permite schimbarea gratuită a fundalului şi aduce funcţiilei FollowCam şi Eye Contact. Funcţia Super Device permite colaborarea facilă între dispozitive, întrucât MateBook X Pro se poate conecta cu uşurinţă cu telefoane, tablete şi monitoare Huawei.

Noul HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil pentru vânzare începând de astăzi, 18 august 2022, în magazinul online Huawei România şi în reţelele de retail partenere la preţul de 9.999 lei, în următoarea configuraţie: procesor Intel Core i7-1260P, 16 GB LPDDR5, 1 TB NVMe PCIe SSD, sistem de operare Windows 11 Pro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite