BlackBerry pregăteşte un smartphone serie R mai ieftin şi cu tastatură fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presupul model BlackBerry 10 serie R, mai ieftin şi cu tastatură fizică. FOTO BlackBerryOS.com
Presupul model BlackBerry 10 serie R, mai ieftin şi cu tastatură fizică. FOTO BlackBerryOS.com

BlackBerry ar putea lansa un model de smartphone mai ieftin, cu tastatură fizică, model preferat de mai vechii utilizatori de astfel de telefoane. Noul smartphone BlackBerry 10 va fi de serie R.

BlackBerry are, în acest moment, doar telefoanele BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10, dar gama ar putea fi completată cu un model ieftin, pentru vechii fani ai seriei Curve. Telefonul, din prima imagine care a apărut pe un forum dedicat utilizatorilor BlackBerry, se aseamănă cu un HTC ChaCha sau cu mai vechile modele de Samsung, scrie The Verge.

Telefonul s-ar putea numi BlackBerry R10 pentru a completa gama şi se pare că are un spaţiu de stocare de 8GB, poate fi suplimentat cu un card microSD şi slotul pentru cartela SIM este pe lateral, pentru acces rapid. Bateria este de 1.800 mAh, ca în BlackBerry Z10. 

Perioada cea mai probabilă pentru lansarea acestui model este undeva în a doua jumătate a anului, probabil că spre final. BlackBerry Z10 este vedeta companiei în acest moment şi cel disponibil în magazine şi la operatori. BlackBerry Q10 urmează să fie lansat la începutul verii şi vine ca o continuare a liniei Bold, până la BlackBerry 10 cea mai scumpă gamă de telefoane ale canadienilor.

Spatele smartphone-ului BlackBerry R

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite