Apple începe producţia de iPhone 5S în următoarele luni pentru lansare în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iPhone 5 şi-a trăit celebritatea, Apple îi pregăteşte succesorul, fie iPhone 5S, fie iPhone 6. „The Wall Street Journal“ informează că în decursul următoarelor două luni va începe producţia noului telefon Apple. Acestă informaţie întăreşte zvonurile precedente care privesc o lansare în vară.

Noul iPhone va fi aproximativ la fel ca iPhone 5, cu precizarea că hardware-ul va fi puţin îmbunătăţit, iar lansarea va fi cel mai probabil în vară, scrie Cult of Mac, citând WSJ. Se speculează foarte mult despre noul iPhone, ba că vine în mai multe culori, ba că va fi o versiune ieftină şi una mai bună, realul iPhone 6, dar până acum nu au fost prea multe confirmări, chiar şi neoficiale.

Deja au apărut informaţii despre noul procesor din iPhone 5S. Nu va mai fi produs de Samsung, din câte se pare, ci de compania TMSC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company). Este posibil ca americanii să nu rupă complet legătura cu Samsung, dar să încerce să-şi consolideze şi alte canale de aprovizionare. Dincolo de aceste detalii, alte informaţii sunt pur speculative, cum ar fi camera de 13 megapixeli. 

iPhone 5 are un ecran de 4 inci şi se prea poate ca următorul iPhone să-l preia aşa cum este. Dacă Apple ia în calcul mărirea ecranului, va fi problema cu rescrierea multor aplicaţii pentru noua rezoluţie. Ceea ce s-ar putea schimba la următorul iPhone este interfaţa iOS. 

Interfaţa sistemului de operare iOS 7 pentru iPhone şi iPad va arăta diferit faţă de versiunile anterioare şi, din acest motiv, echipa care se ocupă de acesta a rămas în urma programului stabilit. Mai mult, compania a fost nevoită să ia oameni din echipa care lucrează la OS X 10.9  (viitorul sistem de operare pentru Mac) şi să-i transfere la iOS.

Află mai multe:

Următoarele două iPhone-uri poartă amprenta lui Steve Jobs

iPhone 5S este pregătit pentru o lansare în iunie şi Foxconn lucrează deja la el

Schimbările aduse interfeţei iOS 7, atât de mari încât Apple a mobilizat oameni de la OS X să lucreze la ea

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite