Bang & Olufsen anunță boxele Beosound A9 5th Gen și Beosound 2 3rd Gen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bang & Olufsen anunță noua generație de boxe Beosound A9 - care renunță la denumirea Beoplay, completând familia Beosound - și Beosound 2. Acestea sunt disponibile acum și în culorile Black Anthracite, Gold Tone și Natural alăturându-se gamei de produse Bang & Olufsen ce utilizează platforma Mozart.

Boxe Bang & Olufsen Beosound A9 și Beosound 2
Boxe Bang & Olufsen Beosound A9 și Beosound 2

Punctul central al platformei Mozart a Bang & Olufsen este modulul care poate fi înlocuit, conceput în avans cu suficientă putere de procesare pentru a primi actualizări software și funcții pentru mulți ani de acum înainte. Dacă tehnologia de streaming și conectivitatea actuale devin vreodată învechite, modulul poate fi înlocuit cu cea mai recentă versiune – oferind experiențe de sunet grozave pentru deceniile următoare.

Beosound A9 5th Gen

Beosound A9 definește designul atemporal pentru produsele Bang & Olufsen din prezent. Lansat inițial în 2012, în forma circulară, creată de Oivind Slaatto, A9 este și astăzi unul dintre cele mai populare produse, reprezentând un punct de referință în materie de design. Beosound A9 poate umple orice încăpere cu un sunet bogat și puternic, integrându-se, în același timp în decor.

image

Aflată la a 5-a generație, Beosound A9 include caracteristicile inițiale dar și îmbunătățiri minuțioase. Are acum un nou set de culori standard - Black Anthracite, Gold Tone și Natural Aluminum. Partea din spate a noilor finisaje standard completează capacele frontale, la fel ca picioarele de stejar și finisajele din aluminiu, rezultând cel mai reușit design de până acum.

Pe lângă noile finisaje standard ale Beosound A9, acest produs poate fi complet personalizat pentru a se încadra în design-ul camerei.

Beosound A9 este, în egală măsură, interesantă din punct de vedere estetic și ușor de utilizat. Volumul muzicii poate fi controlat prin glisarea mâinii pe suprafața sa, iar cu o simplă atingere puteți sări, reda sau întrerupe piesa ascultată. Adăugarea modulului software Mozart la Beosound A9 înseamnă că a 5-a generație este construită pentru viitor, cu o conectivitate și compatibilitate îmbunătățite și cu noi funcții.

Beosound 2 3rd Gen

Un model emblematic al portofoliului Bang & Olufsen, Beosound 2 este o boxă multiroom puternică. Lansată inițial în 2016 și aflată acum la a treia versiune, Beosound 2 a fost transpusă în noua generație de sunet Bang & Olufsen, păstrându-și, în același timp, trăsăturile definitorii.

Boxă Bang & Olufsen Beosound 2 3rd Gen.
Boxă Bang & Olufsen Beosound 2 3rd Gen.

Fabricată din aluminiu de calitate superioară, cu forma conică pe care o recunoști instantaneu, Beosound 2, atrage atenția indiferent unde ar fi plasată în cameră. La fel ca în cazul Beosound A9, una dintre actualizările majore ale Beosound 2 este introducerea platformei Mozart, ca o garanție că deignul și longevitatea software-ului se întâlnesc, și că boxa se integrează în orice sistem multiroom de lux.

Noul finisaj Black Anthracite se alătură liniilor clasice Gold Tone și Natural. Acestui nou finisaj i se adaugă o interfață de utilizator îmbunătățită pentru ușurință în utilizare și prin adăugarea funcției Active Room Compensation, Beosound 2 își poate detecta poziția în orice spațiu și poate distribui sunetul în consecință pentru a asigura o experiență de ascultare optimă.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite