BANG & OLUFSEN a lansat Beoplay EX, căşti true wireless cu ANC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beoplay EX, căşti true wireless cu ANC
Beoplay EX, căşti true wireless cu ANC

Bang & Olufsen anunţă lansarea căştilor Beoplay EX, cu sunet de o claritate ridicată, o funcţie adaptativă de anulare a zgomotului (ANC) şi un design rezistent la apă.

Beoplay EX este cel mai versatil model de căşti true wireless de la Bang & Olufsen, de până în prezent.

Beoplay EX diferă semnificativ de căştile anterioare Bang & Olufsen prin design. Carcasele difuzoarelor, plasate în interiorul urechilor, sunt mai mici.

Beoplay EX sunt disponibile în variantele: Black Anthracite, Gold sau Antracite Oxygen. Căştile Beoplay EX vin într-o casetă cu încărcare, din aluminiu, care încape uşor în buzunar.

Beoplay EX integrează tehnologia adaptabilă de anulare a zgomotului (ANC).

Noua formă a căştilor Bang & Olufsen creează spaţiu pentru un difuzor de 9,2 mm, cel mai mare folosit vreodată de marcă pentru un accesoriu true wireless. Acest lucru duce la un upgrade semnificativ al puterii audio, fără a compromite confortul. Căştile Beoplay EX au până la 20 de ore de funcţionare, inclusiv încărcarea în suport, sau 6 ore de redare cu funcţia ANC activată.

Calitatea sunetului şi funcţia ANC sunt dublate de un upgrade al calităţii apelurilor. Fiecare cască are trei microfoane, tehnologie de filtrare spaţială direcţională şi propria funcţionalitate vocală încorporată, pentru a asigura un sunet bun al apelurilor.

Cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.2 şi reducerea zgomotului de fundal, căştile Beoplay EX facilitează accesul wireless şi conectarea cu colegii de birou, prietenii şi familia, de oriunde. 

BANG & OLUFSEN Beplay EX casti true wireless cu ANC

De asemenea, datorită conectivităţii Multipoint, căştile se pot conecta la două dispozitive în acelaşi timp, permiţând purtătorilor să asculte muzică de la unul şi să efectueze apeluri de pe celălalt. Noul model Beoplay EX este, în plus, rezistent la transpiraţie şi certificat IP57 pentru rezistenţa la praf şi apă.

Capacitate bterie :

- căşti 70 mAh

- casetă cu încărcare 600 mAh

Autonomie:

- căşti până la 6 ore cu ANC

- căşti + casetă cu încărcare până la 20 de ore cu ANC

Timp de încărcare:

- căşti 1.5 ore în carcasă

- carcasă 2 ore prin USB-C

- carcasă 2.5 ore wireless

Greutate:
65g / 2x6g căşti + 53g carcasă

Dimensiuni (W, H, D):
- căşti 22.5 x 34.8 x 22.66 m

- casetă de încărcare: 66.15 x 28.1 x 48.15 mm

Căştile Beoplay EX vor fi disponibile pe piaţa din România prin intermediul distribuitorului IT ASBIS Romania, începând cu luna mai.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite