Aplicaţia care te ajută să găseşti ce îţi doreşti pe site-urile de anunţuri din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Notifier captura

Aplicaţia Notifier s-a mai aflat şi înainte în magazinele de aplicaţii din iOS şi Android, însă în urmă cu câteva săptămâni a revenit în forţă, primind un nou design şi o funcţionalitate îmbunătăţită.

Notifier este o aplicaţie dedicată celor care petrec mult timp pe site-urile de anunţuri, aflându-se într-o căutare constantă pentru cea mai bună ofertă. Practic, aplicaţia funcţionează ca un agregator, adunând ofertele de pe aceste site-uri şi oferindu-ţi posibilitatea de a le vedea într-un singur loc.

”Notifier este o aplicaţie mobilă, care te notifică în timp real când un anunţ care respectă toate criteriile de căutare setate de tine este postat pe una dintre platformele de anunţuri online existente: OLX, LaJumate, Imobiliare, Autovit, HomeZZ etc.” spune Cătălin Briciu, co-founder Notifier.

Magazinele online, următoarele pe listă

Deşi aplicaţia abia a revenit în AppStore şi Google Play, fondatorii acesteia se gândesc deja la moduri în care o pot dezvolta mai departe.

”Notifier se poziţionează pe piaţă ca fiind înlocuitorul tău pentru toate achiziţiile pe care le faci în viitor. Urmează să integrăm şi magazinele online în aplicaţie, astfel încât vei avea acces la toate produsele, fie ele direct din magazine sau anunţuri. Practic, orice vei dori să achiziţionezi (sau să închiriezi, dacă ne referim la domeniul imobiliar), o vei putea face din aplicaţia Notifier, asigurându-te astfel că obţii cel mai bun deal posibil.

Ne adresăm tuturor persoanelor care vor să obţină lucrurile pe care şi le doresc la preţul cel mai mic de pe piaţă” a adăugat Cătălin Briciu.

Cei interesaţi pot descărca aplicaţia din AppStore şi Google Play.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite