AMD a anunțat placa grafică Starfield AMD Radeon și un nou ambalaj pentru Ryzen 7 7800X3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Epopeea RPG cu tematică spațială de la Bethesda este la doar câteva săptămâni distanță de lansare. Deci, ce moment mai potrivit pentru a scoate în evidență niște echipamente pentru PC sub numele Starfield

image

AMD a dezvăluit o placă grafică personalizată, Starfield AMD Radeon RX 7900 XTX. De asemenea, un ambalaj nou proiectat pentru AMD Ryzen 7 7800X3D, inspirat de estetica  jocului.

Sărbătorind primul univers nou de la Bethesda Game Studios din ultimii 25 de ani, Radeon RX 7900 XTX și Ryzen 7 7800X3D au parte de un packaging personalizat inspirat din creativitatea și libertatea fără limite din Starfield. Jucătorii pot găsi una dintre cele 500 de plăci grafice Starfield Radeon RX 7900 XTX personalizate, și cele 500 de procesoare Ryzen 7 7800X3D, exclusiv prin intermediul unor promoții și cadouri speciale oferite de AMD, Bethesda Softworks și parteneri, pentru a se bucura de:

  • Radeon RX 7900 XTX - Oferă experiențe la rezoluție 4K cu ajutorul arhitecturii revoluționare AMD RDNA 3,  24 GB de memorie GDDR6 și o suită de carateristici future proof, cum ar fi DisplayPort 2.1 și suport pentru codificare AV1.
  • AMD Ryzen 7 7800X3D - Proiectat pentru a oferi performanțe rapide de gaming, construit pe cea mai recentă arhitectură „Zen 4” și dispunând de un cache de 104 MB datorită tehnologiei avansate 3D V-Cache.

În cazul procesorului, personalizarea se limitează la cutie, în cazul plăcii grafice s-a depus un efort semnificativ, pentru designul alb în stilul storm-trooper. Placa are, de asemenea, multe mici elemente care amintesc de colaborarea cu Starfield.

AMD spune că "fiind produse doar 500 de plăci grafice și procesoare, ele vor fi cu siguranță cele mai căutate obiecte de colecție din cosmos." Cu doar 1.000 de articole în total, nu prea sunt multe de împărțit. Cu toate acestea, acest număr este semnificativ mai mare decât numărul de cărți grafice RX 6900 XT tematice Halo pe care le-a oferit data trecută.

Colaborarea cu Starfield se extinde dincolo de aceste produse extrem din serii limitate. O gamă de procesoare și plăci grafice AMD sunt vândute deja împreună cu jocul.

De fapt, nu puteți cumpăra cu adevărat aceste componente de PC, pentru că AMD le oferă gratuit în cadrul unei serii de evenimente începând cu Quakecon, care are loc în Texas, Statele Unite ale Americii, în timp ce scriu acest material.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite