Adio, Facebook Home? Echipa de ingineri din spatele „casei“ Facebook pe Android, dizolvată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Home nu a avut succesul la care visa Zuckerberg
Facebook Home nu a avut succesul la care visa Zuckerberg

Facebook a dizolvat echipa care a lucrat la launcherul Facebook Home care transformă telefoanele cu Android în smartphone-uri Facebook.

Facebook Home a fost prezentat anul trecut şi este un fel de temă pentru sistemul de operare Android, creat de Google. 

La început, utilizatorii puteau vedea pe ecranul principal al telefonului statusuri şi fotografii de la prietenii lor, fără să mai acceseze aplicaţia de Facebook.

În timp, aplicaţia a fost actualizată pentru a afişa actualizări şi din alte reţele sociale, precum Instagram sau Tumblr (ambele deţinute de Facebook), însă nu a fost niciodată foarte populară printre utilizatorii de Android.

Astfel, nu ar trebui să ne surprindă faptul că Facebook a decis să dizolve echipa de ingineri din spatele aplicaţiei. Toţi membrii lucrează acum la alte proiecte, cum ar fi Slingshot, o aplicaţie lansată recent care ar trebui să fie un competitor pentru Snapchat.

Facebook Home nu a mai primit nicio actualizare de cinci luni şi se pare că va rămâne disponibilă în forma actuală până ce lumea nu o va mai descărca deloc. Marele pierzant este probabil HTC First, primul smartphone care a venit cu launcher-ul Facebook Home preinstalat. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite