Această companie hrăneşte elevii săraci din Rwanda, dacă plăteşti cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MasterCard lansează campania Priceless Causes şi susţine că prin fiecare tranzacţie, posesorii de carduri din Europa Centrală şi de Est pot asigura o masă la şcoală unui elev din Rwanda

Priceless Causes se derulează în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est - Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Israel, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria - pentru a sprijini programul de furnizare de hrană către elevi derulat de WFP (World Food Programme) în Rwanda. Astfel, în perioada 23-29 noiembrie, orice tranzacţie efectuată de posesorii de carduri din cele 11 ţări participante va genera automat o donaţie din partea MasterCard.

Pentru fiecare tranzacţie MasterCard efectuată în perioada 23-29 noiembrie, valoarea unei mese (0,2 euro) va fi donată către Programul Alimentar Mondial, până la concurenţa a 3,75 milioane de mese. În Serbia şi Bulgaria, donaţia va fi realizată doar în cazul tranzacţiilor contactless.

Fiecare donaţie este suficientă pentru a furniza o masă unui elev din Rwanda, unde un raport publicat recent a relevat faptul că 43% din copiii cu vârsta mai mică de cinci ani suferă de subnutriţie cronică.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite