MasterCard te premiază, dacă plăteşti prin metoda contactless

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plata contactless te ajută să economiseşti timp.
Plata contactless te ajută să economiseşti timp.

MasterCard anunţă un parteneriat cu Lidl pentru gama Deluxe, care le poate aduce clienţilor plătitori cu carduri contactless premii de peste 300.000 lei.

MasterCard lansează un nou proiect dedicat încurajării plăţii cu cardul, în parteneriat cu Lidl România. Astfel, începând cu 16 noiembrie, în reţeaua de magazine Lidl, plăţile cu carduri MasterCard şi Maestro înscriu automat clienţii Lidl în concursul „Îndeplineşte-ţi dorinţele”, în care se pot câştiga premii în valoare totală de peste 300.000 de lei.

Plata cu cardurile MasterCard şi Maestro în magazinele Lidl vine cu numeroase avantaje – comision zero, uşurinţă în utilizare, rapiditate şi siguranţă. În campania din perioada 16 noiembrie – 27 decembrie, posesorii de carduri MasterCard şi Maestro care achiziţionează cel puţin un produs din gama Deluxe disponibilă în toate magazinele Lidl din România, intră automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre premiile oferite în cadrul concursului.

Printre marile premii oferite de către Lidl România şi MasterCard se numără un Audi A6, cinci televizoare smart TV Samsung şi 10 telefoane Samsung Galaxy S6 Edge. Valoarea totală a premiilor se ridică la 301.083.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite