Spune-mi cum îţi bei cafeaua ca să-ţi spun cine eşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Un chestionar efectuat de 1.000 de consumatori de cafea a dezvăluit care sunt, în funcţie de modalitatea de preparare a cafelei preferate, oamenii înclinaţi spre a le face pe plac celorlalţi şi care sunt cei mai relaxaţi.

Se pare că cei care consumă cafea neagră, preparată în mod tradiţional, sunt mai răbdători, eficienţi, dar şi introvertiţi şi cu toane, conform sondajului, care a mai scos la iveală şi faptul că acele persoane care consumă latte sunt delăsătore şi nu au grijă aşa cum trebuie de propria sănătate.

Studiul, condus de psihiatrul Ramani Durvasula, a analizat cu atenţie personalităţile şi preferinţele consumatorilor de cafea. 
 

Cei care beau cafeaua cu gheaţă sunt persoanele cărora le place să încerce lucruri noi. Deşi tind să fie spontani şi cu imaginaţie, pot fi destul de iraţionali şi pot da greş când vine vorba de îngrijirea sănătăţii.
 

Cei care consumă care consumă cafea decafeinizată tind să fie obsesivi şi perfecţionişti, pe când persoanele care preferă cafeaua instantă sunt mai delăsătoarie şi leneşe.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite