Recomandări pentru întreţinerea pergolelor retractabile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
zzzzzzz

Dacă ai optat pentru o pergolă retractabilă pentru terasa ta, felicitări – ai făcut cea mai inspirată alegere! Foarte important este, acum, să te bucuri de ea pentru cât mai mult timp, ţinând cont de sfaturile producătorului.

Dacă încă nu ţi-ai reamenajat terasa cu o pergolă cu acoperiş retractabil, nu strică să te documentezi din timp. Ambalate frumos într-un kit de supravieţuire post-achiziţionare, află în rândurile următoare câteva recomandări despre întreţinerea pergolelor!

Frunzele căzute şi depozitate pe pergole, praful, murdăria lăsată de păsări afectează aspectul pergolei tale, însă nu o deteriorează – de aceea o curăţare periodică este recomandată.

Pergolele cu acoperiş retractabil automat se curăţă foarte uşor cu jet simplu de apă ori cu jet de apă şi detergent obişnuit, diluat. Nu este necesar să îţi cumperi produse profesionale pentru îngrijire, ci doar să te asiguri că o cureţi periodic. Dacă murdăria persistă, poţi folosi lavete de curăţare, fără grija! Membrana nu este deloc sensibilă. 

Membrana PVC din care sunt realizate aceste pergole este acoperită pe fiecare parte cu un strat de lac acrilic care facilitează curăţarea. Astfel, murdăria nu pătrunde în membrană şi nu o pătează.

Datorită lacului acrilic de pe suprafaţa membranei, pergola se curăţă odată cu fiecare ploaie venită. 

Pergolele retractabile sunt foarte rezistente indiferent de anotimp. Se pot păstra deschise chiar şi iarna, cu condiţia curăţării constante a zăpezii de pe acoperiş, pentru a împiedica formarea gheţii. Dacă ai o pergolă retractabilă la restaurant, ţine cont de această recomandare şi instruieşte-ţi personalul să retragă copertina atunci când nu e folosită sau să cureţe zăpada constant în timpul iernii, pentru a-i prelungi durata de viaţă!

Pergolele Sun Leader sunt concepute să reziste celor mai capricioase temperaturi şi condiţii meteo, aşa că nu e nevoie să o retractezi atunci când bate vântul, de exemplu, deoarece rezistă la vânturi cu o intensitate de până la 117 km/ oră.

Alegând o pergolă din aluminiu, ai siguranţa că indiferent de locaţia unde o vei folosi: restaurant, hotel, bar, cafenea, piscină, terasă la birou sau acasă, ai investit într-un sistem calitativ şi durabil!

În timpul verii, eşti protejat de soarele arzător şi te bucuri de o temperatură constantă, o privelişte deschisă, fără efectul de seră care se creează dacă optezi pentru un acoperiş din sticlă.

Indiferent în ce zonă a ţării te afli, ce plan arhitectural sau ce gusturi ai, te poţi baza pe Sun Leader! Îţi oferim calitate, durabilitate si eleganţă timp îndelungat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite