Articol publicitar

Răcoare sănătoasă pe timp de vară

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căldura insuportabilă a zilelor de vară ne împinge spre soluţii care nu sunt tocmai prietenoase cu sănătatea noastră. Una dintre cele mai întâlnite metode de a depăşi zilele călduroase o reprezintă chiar instalarea unui sistem de aer condiţionat.

De multe ori, însă, simţim destul de repede cât este de dăunător pentru sănătate şi câte migrene, dureri de spate şi răceli poate provoca! Iar dacă avem un spaţiu mare acasă, o terasă sau un restaurant cu spaţiu generos, factura aferentă la electricitate nu este deloc mică!

Poţi folosi, bineînţeles, aerul condiţionat, însă cu asigurarea că nu petreci prea mult timp direct în raza sa de acţiune. Iar ca soluţie alternativă, poţi instala pe terasa ta un sistem de umbrire inteligent, cum este cel oferit de Sun Leader.

Sistemele de umbrire zipscreen sunt realizate din material textil cu perforaţii, reducând astfel intensitatea razelor solare. Materialul de calitate superioară face diferenţa dintre acest tip de sistem şi restul sistemelor existente pe piaţă, datorită faptului că permite circulaţia aerului astfel încât aerul fierbinte să nu rămână blocat pe terasă şi să creeze efectul de seră!

Folosirea unui sistem de umbrire zipscreen reduce consumul de energie, iar aerul condiţionat nu va trebui să funcţioneze fără încetare! Îl poţi folosi la orele amiezii iar temperatura plăcută se va păstra pentru mai mult timp!

Sistemele de umbrire zipscreen sunt compatibile cu toate celelalte sisteme Sun Leader în ceea ce priveşte automatizarea, putând fi acţionate de la aceeaşi telecomandă. Acestea se pot monta pe laturile pergolelor retractabile, ale foişoarelor, dar şi în exteriorul ferestrelor iar avantajul major este că acum nu mai trebuie să te dai jos din pat în dimineţile lungi de weekend pentru a acţiona manual sistemele, ci este suficient să ai telecomanda la îndemână.

Un lucru important pentru cei care deţin un sistem de umbrire zipscreen atât acasă cât şi într-un spaţiu comercial este faptul că obiectele, ţesăturile şi bunurile din interior nu sunt afectate de razele UV, şi nu se decolorează nici mobilierul nici sistemul de umbrire. Deci, oferă protecţie solară garantată.

Sistemele zipscreen reprezintă, în plus, şi un scut împotriva insectelor enervante, în special a ţânţarilor! Dacă alegi un material opac sau închis la culoare, îţi va oferi în acelaşi timp şi intimitatea de care ai nevoie, ţinându-te departe de ochii curioşilor!

Dacă ai o sală de evenimente, o terasă la malul mării sau la munte, bar, hotel, restaurant – fii sigur că vei avea un flux continuu de clienţi în căutare de o răcoare sănătoasă şi relaxare!

Chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi se declară total satisfăcuţi de avantajele pe care acest sistem le oferă: calitatea germană incontestabilă, funcţionalitatea şi protecţia mulţumindu-i pe deplin atât acasă cât şi în locaţiile comerciale deţinute.

Contactează-ne şi comunică-ne planurile şi dorinţele tale, precum şi dimensiunile terasei. De asemenea, îţi stăm la dispoziţie şi cu idei şi consultanţă pentru ca totul să fie perfect!

Bineînţeles, ne ocupăm şi de montaj – durează doar câteva ore!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite