medlife right medlife right
Articol susținut de advertorial

SWEAT, rețeaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o nouă locație în București, cartierul Aviatorilor

0
0
Publicat:

Noua sală SWEAT by MedLife se desfășoară pe o suprafață de aprox. 1000 mp. și susține angajamentul față de medicina holistică, prin spectrul complet de servicii fitness & wellness, de la antrenamente funcționale la fizio-kinetoterapie, masaj și spa.

SWEAT by MedLife Aviatorilor 1 jpeg

MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță deschiderea unei noi locații exclusiviste de fitness & wellness SWEAT, în cartierul Aviatorilor, București (Str. Clucerului nr. 78-80). Aceasta reprezintă a șasea locație SWEAT și se remarcă printr-o investiție importantă de cca. 1 milion de euro, dar și printr-un design futurist, specific categoriei SWEAT PRO. Poziționată în una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din Capitală, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, respectiv Arcului de Triumf, această locație oferă servicii premium persoanelor care doresc excelență în fitness & wellness.

Facilități complete, inclusiv saună finlandeză

Noua locație este echipată pentru a satisface o varietate de obiective de fitness, precum scăderea în greutate, relaxare, tonifierea musculară sau chiar pregătirea pentru competiții sportive. Sub atenția și îndrumarea antrenorilor profesioniști și a specialiștilor de top din sfera medicală, clienții pot beneficia de o gamă extinsă de facilități – de la clase de aerobic, la zone de antrenament funcțional, cardio și work-out, precum și servicii de fizio-kinetoterapie & masaj, respectiv servicii spa, care includ sauna finlandeză.

SWEAT by MedLife Aviatorilor 4 jpeg

„Suntem încântați să deschidem această nouă locație SWEAT by MedLife în cartierul Aviatorilor, un spațiu dedicat excelenței în fitness și wellness. Investițiile noastre concretizate în ultimele două luni – sala din cartierul Aviatorilor, respectiv Drumul Taberei – însumează cca. 2 milioane de euro și reflectă angajamentul de a oferi clienților facilități de ultimă generație și servicii premium, integrate într-un concept holistic de sănătate și bunăstare. Ne propunem să devenim destinația preferată pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții prin intermediul unei experiențe transformatoare de top, care va fi disponibilă în curând și în marile orașe ale țării”, a declarat Liliana Budulan, managerul rețelei SWEAT by MedLife.

Fiind una dintre cele mai mari locații din categoria PRO, sala SWEAT by MedLife din cartierul Aviatorilor este echipată cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top, și echipamente de aerobic Les Mills. În plus, benzile de alergare sunt dotate cu console inteligente pentru monitorizarea activității, iar aparatele digitalizate din cadrul locației sunt configurate astfel încât să acopere toate grupele musculare. Totodată, cu ajutorul aplicațiilor și tehnologiei avansate, experiența de transformare SWEAT este optimizată pentru a amplifica fiecare mișcare.

SWEAT by MedLife Aviatorilor 3 jpeg

Sportivii au la dispoziție aplicația SWEAT One, pentru check-in și check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea ședințelor cu antrenor personal (Google Play și App Store) și aplicația SWEAT Workout Tracking, pentru încercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor și a progresului, verificarea vârstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play și App Store).

Echipamentele din zona de work-out acoperă toate grupele musculare, iar zona funcțională facilitează o varietate de antrenamente, inclusiv HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting și Stretching. Noua locație se remarcă și prin spațiile generoase, terasele destinate relaxării și parcarea extinsă.

Antrenori personali și specialiști de top

Locația din cartierul Aviatorilor beneficiază de prezența unei echipe de antrenori personali, pregătiți să ofere sprijin și îndrumare personalizată. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialiști certificați, oferind o gamă variată de tratamente, precum kinetoterapie, dry needling, terapie manuală și masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic și terapie cu ventuze. Sauna finlandeză completează experiența de transformare SWEAT prin stimularea detoxifierii organismului și refacerea mușchilor.

SWEAT by MedLife Aviatorilor 2 jpeg

SWEAT by MedLife planifică extinderea rețelei la nivel național și consolidarea prezenței în București, prin deschiderea a cel puțin două locații în fiecare sector al Capitalei. Sala din Strada Clucerului răspunde cerințelor numeroșilor practicanți de fitness din cartierul Aviatorilor și contribuie la uniformizarea prezenței în București.

Oameni Fericiți, Medici buni

Acest articol este susținut de MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, și își propune să fie o sursă de informare și inspirație pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Sănătatea reprezintă principala sursă de fericire a românilor. La MedLife, fericirea oamenilor ne bucură și ne motivează să oferim soluții medicale la cele mai înalte standarde.

Indiferent de specialitate, la MedLife găsești oricând medici buni, a căror expertiză este completată de cele mai avansate tehnologii din domeniul medical și o infrastructură modernă, asigurând o îngrijire personalizată fiecărui pacient.

Află mai multe detalii despre toate serviciile pe medlife.roPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite