medlife right medlife right
Articol susținut de advertorial

SWEAT, rețeaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o nouă locație în cartierul Drumul Taberei, București

0
0
Publicat:

Cea mai nouă sală de fitness Sweat by MedLife se întinde pe o suprafață de cca. 1500 mp și este rezultatul unei investiții de aproape 1 milion de euro.

SWEAT by MedLife Drumul Taberei 1 jpeg

Noua sală susține misiunea grupului MedLife de a pune accent pe medicina holistică, oferind clienților servicii integrate de fitness & wellness, de la zone dedicate antrenamentelor funcționale la servicii de fizio-kinetotarapie & masaj.

MedLife este singurul operator privat din România care integrează zona de fitness & wellness la nivel de rețea. Grupul intenționează să consolideze această nișă în perioada următoare.

București, 28 mai 2024: MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță inaugurarea unei noi locații de fitness & wellness Sweat, în cartierul Drumul Taberei, București (Bd. Drumul Taberei nr. 115), marcând astfel a cincea sală din rețea. Fiind rezultatul unei investiții de cca. 1 milion de euro, aceasta este cea mai mare locație SWEAT și prima din categoria MAX, oferind servicii premium la prețuri accesibile clienților din vestul Bucureștiului și imediata vecinătate.

O gamă largă de facilități, asistată de specialiști de top & echipamente de ultimă generație

Noua locație este echipată pentru a răspunde unei game variate de obiective de fitness, incluzând scăderea în greutate, relaxare, tonifiere musculară și pregătirea pentru competiții sportive. Sub atenția și îndrumarea antrenorilor profesioniști și a specialiștilor de top din sfera medicală, clienții pot avea acces la o gamă variată de facilități – de la clase de cycling/ aerobic și zone de antrenament (funcțional, cardio, work-out), la servicii de fizio-kinetotarapie și masaj.

SWEAT by MedLife Drumul Taberei 2 jpeg

Investiția de aprox. 1 milion de euro în noua locație din cartierul Drumul Taberei reflectă angajamentul nostru de a răspunde nevoilor specifice ale clienților, oferindu-le facilități variate și servicii premium. Credem cu tărie în medicina holistică, iar integrarea clinicii de fizio-kinetoterapie sau a serviciilor de masaj asigură o abordare completă din punct de vedere al sănătății, respectiv bunăstării fiecărei persoane care alege Sweat Concept. Vom continua să investim și să consolidăm divizia noastră, extinzând rețeaua atât în București, cât și la nivel național, pentru a fi mai aproape de toate comunitățile de sportivi și pentru a democratiza accesul la servicii fitness & wellness”, a declarat Liliana Budulan, managerul rețelei Sweat by MedLife.

Fiind cea mai mare locație din cadrul rețelei Sweat by MedLife, sala din Drumul Taberei este echipată cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top și echipamente de aerobic Les Mills. În plus, la benzile de alergare sunt disponibile console inteligente pentru monitorizarea activității. Iar prin aplicațiile și tehnologia prezente, experiența de transformare Sweat este gândită astfel încât să amplifice fiecare mișcare.

SWEAT by MedLife Drumul Taberei 3 jpeg

Sportivii au la dispoziție aplicația Sweat One, pentru check-in și check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea ședințelor cu antrenor personal (Google Play și App Store) și aplicația Sweat Workout Tracking, pentru încercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor și a progresului, verificarea vârstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play și App Store).

Totodată, echipamentele din zona de work-out acoperă toate grupele musculare, iar zona funcțională facilitează mai multe tipuri de antrenamente, precum HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting, Stretching. Noua locație se remarcă și printr-un spațiul generos, terase pentru relaxare și parcare cu o capacitate de 60 de locuri.

SWEAT by MedLife Drumul Taberei 4 jpeg

Antrenori personali și specialiști calificați

Locația din Drumul Taberei beneficiază de prezența a 6 antrenori personali, pregătiți să ofere sprijin și îndrumare personalizată. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialiști certificați, oferind tratamente variate, precum: kinetoterapie, dry needling, terapie manuală/ masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic și terapie cu ventuze.

SWEAT by MedLife, planifică extinderea rețelei la nivel național, respectiv consolidarea prezenței în București. Locația din Drumul Taberei răspunde numărului mare al practicanților de fitness din cartier, contribuind totodată la uniformizarea prezenței în Capitală.

Oameni Fericiți, Medici buni

Acest articol este susținut de MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, și își propune să fie o sursă de informare și inspirație pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Sănătatea reprezintă principala sursă de fericire a românilor. La MedLife, fericirea oamenilor ne bucură și ne motivează să oferim soluții medicale la cele mai înalte standarde.

Indiferent de specialitate, la MedLife găsești oricând medici buni, a căror expertiză este completată de cele mai avansate tehnologii din domeniul medical și o infrastructură modernă, asigurând o îngrijire personalizată fiecărui pacient.

Află mai multe detalii despre toate serviciile pe medlife.roPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite