O soartă nemiloasă: suferă pentru că este prea frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Adiva are de suferit din cauza frumuseţii sale. FOTO Facebook
Dana Adiva are de suferit din cauza frumuseţii sale. FOTO Facebook

Dana Adiva, o americană în vârstă de 21 de ani, a fost dăruită cu frumuseţe, dar aspectul fizic a ajuns să fie mai degrabă o povară decât un avantaj.

Tânăra, care visează să devină luptătoare profesionistă de wrestling, s-a  plâns în timpul emisiunii „True Life“, difuzată de postul de televiziune MTV, că  frumuseţea a ajutat-o adesea să obţină ceea ce vrea de la viaţă, dar reversul medaliei este un adevărat blestem.

„Bărbaţii îmi acordă atenţie oriunde mă duc, dar nu reuşesc să mă înţeleg cu nicio fată. Sunt extrem de geloase pe mine“, a povestit Dana. Nici în liceu nu i-a fost uşor. Ba chiar a trebuit să renunţe la studii din cauza mesajelor de ameninţare cu care o bombardau colegele invidioase. 

Tânăra a mărturisit că a încercat să se urâţească pentru a scăpa de privirile insistente ale bărbaţilor, dar şi în speranţa că aceştia o vor lua în serios. S-a făcut şatenă, a purtat ochelari de vedere şi s-a îngrăşat, dar nimic nu a dat rezultate. Bărbaţii au continuat să-i dea târcoale, chiar dacă niciunul din ei nu s-a arătat interesat de o relaţie de durată. 

miss

FOTO Facebook 

Aşa s-a convins că trebuie să se împace cu soarta pe care o are. Sătulă să se mai simtă vinovată pentru că arată bine, Dana a luat decizia să-şi facă o operaţie de mărire a sânilor pentru a se apropia de idealul de frumuseţe la care aspiră. 

miss

FOTO Facebook 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite