Moni îi mai face un copil lui Iri? - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre posibilitatea ca Monica să fie însărcinată, dezgustul lui Brigitte Bardot față de conducătorii României și despre averea lui Diaconescu. Printre alte subiecte, Daniela Crudu a ieșit pe stradă cu bigudiurile în cap, iar Cristina Spătar și-a ”isterizat” soțul.

Moni îi mai face un copil lui Iri?

După certuri şi scandaluri, Monica Columbeanu se pregăteşte să arunce o nouă bombă în showbizul românesc. Moni ar fi însărcinată, după câte au declarat mai multe surse apropiate familiei din Izvorani, citate de Click. „Monica şi-a făcut mai multe teste de sarcină în ultima perioadă, deoarece avea toate semnele că este însărcinată. Ar fi pentru ea o eliberare. Nu mai ştie ce să facă pentru a scăpa de scandaluri. A povestit că are momente în care meditează şi se gândeşte numai la împlinirea dorinţelor sale", susţine o sursă apropiată Monicăi Columbeanu.

Brigitte Bardot: «Sunt scârbită de cei care conduc România!»

În 2001, cea care l-a înduplecat pe Băsescu să renunţe la ideea uciderii câinilor vagabonzi a fost Brigitte Bardot. A venit de două ori la Bucureşti, a trimis scrisori peste scrisori şi chiar a înfiinţat aici o filială a asociaţiei sale de la Paris, prin intermediul căreia a derulat numeroase programe. "Eu am venit de două ori în România în ultimii ani, chiar dacă eu nu mă merg niciodată în străinătate. Atunci toată lumea mi-a făcut promisiuni frumoase, începând cu Traian Băsescu, dar cum m-am întors în Franţa, câinii au fost executaţi. Sunt scârbită de această ţară şi de cei care conduc România!", a declarat Brigitte Bardot, citată de Click.

Dan Diaconescu are 6 case de 17 milioane de euro

Are o avere evaluată la peste 33.000.000 de euro, locuieşte in cel mai select cartier bucureştean şi conduce cele mai scumpe maşini din lume. E insă atat de ocupat, încât nimeni nu înţelege când are timp să se bucure de tot ce a acumulat în 20 de ani de televiziune. E Dan Diaconescu (42 de ani), singurul mogul care sfidează criza. Libertatea a încercat să facă inventarul caselor celebrului D.D., însă nu a reuşit decât parţial, pentru că şeful de la OTV e extrem de discret atunci când vine vorba de viaţa lui personală. Au ieşit la numărătoare şase imobile, valoarea acestora fiind de peste 17 milioane de euro.
 
Daniela Crudu, la plimbare cu bigudiurile în păr

Asistenta matinalilor Răzvan şi Dani este pe cat de sexy, pe atat de aiurită. Într-una din zilele trecute, Daniela Crudu a fost surprinsă de fotoreporterii Libertatea plimbându-se pe stradă cu bigudiurile în păr. Doar ce se terminase emisiunea, când bruneta a ieşit, val-vârtej, cu “moaţele” în cap, din sediul Antenei 1. La început, a crezut că lumea din jur îi zâmbeşte pentru că e frumoasă, şi a întors tuturor zâmbetul. Când a realizat că, de fapt, “coafura” ei neconvenţională stârneşte râsul trecătorilor, s-a îmbufnat, a mărit pasul şi s-a dus glonţ la maşină.

Cristina Spătar şi-a "isterizat" soţul

Ca să fie sigură că nu dă greş şi are de unde alege, Cristina şi-a achiziţionat cinci rochii de seară pentru petrecerea pe care o va da în cinstea fiului ei, Albert, care va fi creştinat la jumătatea lunii februarie, potrivit Cancan." Cea mai grea a fost etapa alegerii ţinutelor. La mine a fost simplu, dar la Cristina a durat ceva...şi încă nu s-a sfârşit. Are tot ce-i trebuie, dar tot nu ştie cu ce o să se îmbrace. Şi-a luat cinci rochii de seară pentru petrecerea de la Palatul Ştirbei din Mogoşoaia, care va avea loc în aceeaşi seară şi unde avem peste 350 de invitaţi, dar cu toate acestea nu s-a decis asupra unei rochii. Este de speriat", a spus în glumă Alin Ionescu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite