VIDEO Noua colecţie... Coca-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţia primăvară-vară 2013 pentru bărbaţi. FOTO hypebeast.com/ Coca-Cola
Colecţia primăvară-vară 2013 pentru bărbaţi. FOTO hypebeast.com/ Coca-Cola

Unul dintre cele mai renumite branduri de băuturi răcoritoare vrea să-şi extindă supremaţia şi în modă. Coca-Cola şi-a prezentat la Rio de Janeiro cea mai recentă colecţie vestimentară pentru sezonul primăvară-vară 2013.

La începutul lunii noiembrie, echipa Coca-Cola şi-a mutat sediul la Rio de Janeiro, în Brazilia, pentru a-şi prezenta linia vestimentară „Evolution Coke“, destinată sezonului de primăvară-vară 2013. Designerul brazilian Thais Rossiter a adus în acest an un colaj de stiluri experimentale, retro şi futuriste, ce reflectă un stil de viaţă sportiv, caracteristic marilor oraşe.

„Colecţia a combinat contrastele cromatice şi printurile eclectice cu siluetele atletice pentru a crea un stil unic“, a apreciat bloggerul de modă Lydia Jones. „Cu siguranţă, asta este pentru a atrage atenţia consumatorilor ce au un stil îndrăzneţ şi creativ, dar care preferă un look casual“, a explicat specialista.

Ideea de a crea haine marca Coca-Cola nu este nouă, ci datează din 2008, când brandul a surprins piaţa cu o primă colecţie. Totuşi, criticii nu au fost prea indulgenţi cu iniţiatorii acestui proiect. „Da, vorbim despre compania de băuturi şi nu despre vreun designer obscur. Câteva piese ale colecţiei sunt aproape purtabile, dar totul se duce de râpă odată cu hainele din denim date cu spray“, a notat jurnalista Samantha Randazzo. „Nici nu pot să numesc artă aceste haine. Sunt nişte ţoale lipsite de relevanţă“, a continuat Cedric Azure, pe site-ul de achiziţii hypebeast.com.

Colecţia primăvară-vară 2013 pentru femei

Propunerea pentru sezonul primăvară-vară se ghidează după şabloane complexe, însă colecţia pare a fi doar un exerciţiu de creaţie. „Nu sunt sigură că această colecţie poate ajunge la standardele experţilor în modă, precum Alexander Wang şi Sportmax, care au venit deja cu stiluri similare“, a conchis Jones.

Dacă un lider mondial precum Coca-Cola îşi permite să experimenteze şi în domenii diferite de profilul companiei, analiştii din străinătate se întreabă dacă acesta va deveni un trend în rândul corporaţiilor. Vom avea în viitor haine McDonalds sau Starbucks?

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite