Un urs a intrat într-o mașină și a băut 69 de doze de bere și suc. De ce fel de băuturi nu s-a atins VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, care trăiește în districtul regional Sunshine Coast, din Columbia Britanică, Canada, s-a trezit într-o situație inedită în urmă cu o săptămână, când a descoperit că un urs i-a intrat în mașină și a băut 69 de doze de bere și suc pe care aceasta le lăsase pe banchetă, relatează CBC News. 

Urs
Femeia susține că ursul a sfâșiat interiorul de piele al vehiculului. Foto Captură video YouTube

Sharon Rosel a afirmat că a fost deșteptată de animalul său de companie în jurul orei 03:00 dimineața. În momentul în care aceasta s-a uitat pe geam a văzut că un urs negru i-a spart mașina. 

A băut cantități uriașe de suc”, a declarat femeia. 

Rosel susține că a privit de la balcon timp de o oră și jumătate cum ursul își folosea dinții pentru a străpunge dozele. De asemenea, femeia susține că ursul a început cu sucul de portocale, ulterior trecând la cola și bere. 

În aceeași ordine de idei, ursul nu s-ar fi atins de băuturile dietetice. Femeia susține că avea în total 72 de doze de suc în autoturism, iar ursul a băut 69. 

Ea a mărturisit că a aruncat apă rece de la balcon, însă ursul nu s-a speriat. Ulterior, i-ar fi spus că are nevoie de vehicul ziua următoare pentru a ajunge la serviciu. 

Apoi am încercat să-l sperii spunându-i că sunt vânător de urși. Nici asta nu a mers, așa că a trebuit să stau și să-l privesc cum îmi devastează mașina”, a povestit Rosel. 

Totodată, femeia susține că ursul a sfâșiat interiorul de piele al vehiculului, a rupt mânerul portierei și a vărsat suc și bere peste tot. 

Desigur, interiorul din piele albă se potrivește foarte bine cu sucul de portocale”, a mai afirmat Rosel, adăugând că animalul a trântit și un pachet de prosoape de hârtie, însă nu s-a gândit să le utilizeze pentru a curăța dezastrul. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite