Un bărbat a plâns după ce și-a vândut Dacia pe care o avea dinainte de Revoluție. „Vin să te iau în brațe!” VIDEO

0
Publicat:

Imaginile cu bărbatul cu păr alb în lacrimi au devenit virale pe internet și au atras zeci de comentarii.

Momentul a devenit viral pe Internet FOTO Captură video
Momentul a devenit viral pe Internet FOTO Captură video

Un bărbat din Brașov s-a despărțit de Dacia pe care o avea de 34 de ani și pe care spune că a întreținut-o ca pe ochii din cap. El nu a putut să-și ascundă sentimentele în momentul în care noul proprietar a preluat mașina, izbucnind în plâns. Imaginile au înduioșat pe toată lumea, inclusiv pe noul proprietar, care a postat filmulețul pe TikTok.

„Uite, măi, săracul! Mi-e milă de matale. Vin să te iau în brațe! Uite-l cum plânge. Fostul proprietar, a ținut-o 34 de ani...”, spune noul proprietar în filmare.

„Cea mai întreținută Dacie din Brașov. Îl știu pe domnul, în fiecare zi ștergea și curăța la mașină. Avea grijă de ea ca de icoană!”, a comentat un tânăr la postarea devenită virală pe TikTok.

Clipul video a strâns peste 265.000 de reacții, dar și 3.500 de comentarii, în doar o singură zi.

„Aici nu e vorba de Dacie. E vorba de sentimente și amintiri trăite cu acea mașina. E o diferență!”, a concluzionat altcineva.

„Odată cu mașina, s-a încheiat și o etapă din viața lui. De acolo vin lacrimile”, a spus o altă persoană.

Într-o altă postare pe TikTok, noul proprietar a ținut să-l asigure pe bărbatul care i-a dat mașina că nu o va vinde și că ea va face parte din colecția sa de mașini.

„Azi am avut plăcerea vizitei domnului Vasile, la Daciuța lui! Acest video sper sa lămurească toate întrebările si suspiciunile!!!si din nou îi mulțumesc domnului ca a întreținut-o atât de bine timp de 34 de ani!!! Dacia nu se vinde, ea va rămâne în mica mea colecție!!!”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite