Trucul care te ajută să scoți fără efort ketchup-ul din sticlă. Secretul a fost dezvăluit pe rețelele sociale

0
Publicat:

Secretul care va face viața mult mai ușoară pentru iubitorii de condimente a fost dezvăluit pe rețelele sociale.

Trucul prin care ketchup-ul poate fi scos mai ușor din sticlă FOTO: captură video
Trucul prin care ketchup-ul poate fi scos mai ușor din sticlă FOTO: captură video

Jordan_The_Stallion8, cunoscut pentru o serie de videoclipuri populare de explicare a vieții, a testat modalitatea fără cusur de a face ca o sticlă de plastic Heinz să se toarne singură, scrie nypost.com.

Trucul, a spus el, este să lupți împotriva instinctului natural de a apuca secțiunea principală a sticlelor „gravitaționale” în care sunt vândute astăzi multe mărci de ketchup.

Acum, dacă ar fi să strângi o sticlă gravitațională din față așa, trebuie să strângi fizic pentru ca aceasta să iasă”, a spus el, făcând o demonstrație.

Dar, dacă ar fi să strângi o sticlă din lateral și apoi să o eliberezi, toată presiunea va împinge ketchupul afară de unul singur.”

Jordan a pretins că a scris o lucrare de facultate despre istoria îmbutelierii ketchup-ului - adoptând o abordare savantă în videoclipul său viral.

Sticla originală de ketchup din sticlă a fost făcută în 1890, dar apoi au făcut o sticlă de ketchup care se poate stoarce în 1983”, a spus el.

„Dar era încă dificil să scoți ketchupul din sticlă, așa că au creat ceea ce se numește «recipient cu susul în jos» sau «recipient gravitațional», care a apărut în 2001.”

În cele din urmă, a avertizat acesta, sticla va începe să se golească și stoarcerea laterală nu va mai avea același efect dorit - dar a încurajat pe toată lumea să încerce oricum metoda sa.

Inutil să mai spunem că telespectatorii au fost uimiți.

Mă nedumerește cum companiile cheltuiesc milioane de dolari pentru a dezvolta astfel de lucruri și apoi NU SPUN nimănui!”

„Viața mea este o minciună”, a scris altul.

Anul trecut, Heinz a declarat oficial că ketchup-ul ar trebui să stea în frigider și nu să fie lăsat la masă.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite