Trucul care te ajută să îndepărtezi mirosurile neplăcute ale animalului tău de companie

0
Publicat:

Cei care au în casă animale de companie știu că, deși sunt foarte iubite, animalele au, totuși, acest inconvenient. Lasă urme, păr, iar mirosurile lor sunt total diferite față de ceea ce numim un miros plăcut. Dar există un truc simplu care ar putea fi încurajator pentru iubitorii de animale.

Animalul de companie  FOTO Shutterstock
Animalul de companie FOTO Shutterstock

Produsul necesar se găsește în casele tuturor, este ieftin și la îndemână. Bicarbonatul de sodiu, căci despre el este vorba, este mereu util atunci când vine vorba de îndepărtat mirosurile neplăcute, iar asta se aplică și în cazul mirosurilor neplăcute lăsate de animale atunci când își fac nevoile. Bicarbonatul de sodiu este cel mai bun aliat când vine vorba de curățenia casei tale.

Astfel, pentru îndepărtarea mirosului de urină de câine poți folosi cu încredere bicarbonatul de sodiu, care este de un real folos. Pentru asta, trebuie doar să presari două linguri de bicarbonat pe pata de urină și să o lași câteva ore, înainte de a spăla zona respectivă.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce alt ingredient din casă poți folosi și, de asemenea, la ce mai poți folosi bicarbonatul, când vine vorba de animalul tău de companie.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite