Sofia Coppola i-a servit cafea zilnic lui Karl Lagerfeld

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi încep de undeva de jos, chiar şi dacă numele lor are o rezonanţă puternică deja. Aşa cum s-a întâmplat şi Sofiei Coppola, fiica regizorului Francis Ford Coppola, care în adolescenţă a fost stagiară la casa de modă Chanel.

„Aveam 15 sau 16 ani şi un prieten al părinţilor mei lucra la Chanel. M-a luat şi pe mine să lucrez pe timpul verii, ca stagiar. A fost o experienţă incredibilă să merg la Paris, în anii '80. Lucram chiar în studio-ul de design, unde îl vedeam pe Karl Lagerfeld zilnic schiţând pentru colecţiile haute couture. Era incredibil, este un om extrem de creativ. Îi aduceam cafeaua şi făceam toată munca unui stagiar, dar simplul fapt că mă aflam în jurul lui era de ajuns”, a povestit regizoarea pentru vogue.co.uk.

Deşi mai târziu a optat pentru regie, prima sa opţiune a fost moda. Voia să devină editor de modă la o publicaţie cunoscută, dar a ales alt drum până la urmă. Chiar şi aşa, a rămas fidelă acestei lumi, frecventând toate show-urile casei de modă. Sofia Coppola a rămas prietenă cu Karl Lagerfeld, cu care se mai întâlneşte din când în când. „Este întotdeauna drăguţ şi nu m-a uitat, în ciuda muncii mele minore la Chanel”, a adăugat regizoarea.
 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite