Sfârșit tragic pentru o femeie care tocmai fusese cerută în căsătorie: a căzut 30 de metri în gol VIDEO

0
Publicat:

La doar câteva momente după ce a primit inelul de logodnă, o femeie, în vârstă de 39 de ani, a murit în mod tragic. Yesim Demir a căzut în gol de pe o stâncă, de la 30 de metri înălțime, relatează The Sun.

Yesim Demir
Yesim Demir și iubitul ei, Nizamettin Gursu. Foto Captură video YouTube

Femeia și logodnicul ei, Nizamettin Gursu, se aflau la Polente Cape din Canakkale, Turcia, pentru a admira apusul soarelui. Cuplul a ales ineditul loc pentru a-și sărbători logodna. 

Bărbatul s-ar fi întors la mașină pentru a lua proviziile pentru picnic, însă acela a fost momentul în care femeia și-a găsit sfârșitul. El a mărturisit că a auzit brusc un țipăt, iar când s-a întors a văzut că proaspăta sa logodnică căzuse de pe stâncă. 

Întâmplarea tragică a avut loc joi, 6 iulie, iar la fața locului au sosit echipaje medicale, care au încercat preț de 45 de minute să o resusciteze pe femeie, însă în zadar.  

„Am ales stâncile pentru a avea o amintire romantică după ce am cerut-o. Am băut niște alcool. Totul s-a întâmplat foarte repede. Și-a pierdut echilibrul și a căzut”, a mărturisit bărbatul îndurerat pentru presa locală.  

Autoritățile au izolat zona și au demarat o anchetă, iar accesul la stâncă a fost din nou permis „în mod controlat” din data de 15 iulie. 

Acesta este un loc în care toată lumea vine să privească apusul. Cu toate acestea, drumurile sunt foarte proaste și nu există nicio măsură de precauție pe marginea stâncii. Ar trebui trasat un gard acolo, ar trebui luate măsuri de precauție”, a spus unul dintre prietenii femeii. 

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite